ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δολοφονία χαρακτήρος κατά του Δημάρχου Χαλανδρίου

 

Σ. Ρούσσος: Δεν θα σιωπήσουμε ενώ μας επιστρέφουν στο 1949, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου περιέγραψε αναλυτικά πώς η ανάρτησή του στα social media για τα όσα συνέβησαν στη Λέσβο, με τραμπουκισμούς ακροδεξιών κατά παιδιών και γυναικών προσφύγων προκάλεσε την επίθεση στο πρόσωπό του

Επί ημέρες ΜΜΕ σκόπιμα συντελούν πολιτική δολοφονία διαστρεβλώνοντας δημόσια ανάρτησή μου στα social media, ξεπεράστηκε κάθε όριο στη συκοφάντηση, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, δεν θα επιβάλουν στη χώρα τη σιωπή, τόνισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσος για την επίθεση που δέχθηκε επειδή δήλωσε ότι «η γραμμή χαράχτηκε, ο καθένας στο πόστο του: Ή με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες. Η σιωπή είναι συνενοχή».

Όλο αυτό το κρεσέντο συκοφαντίας και παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών, «θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τραγικό», είπε ο κ. Ρούσσος, μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Ευτυχισμένο το 1949 θα έλεγα εγώ ... τέτοιου είδους επίθεση, τόση συκοφαντία, τέτοια παραποίηση της πραγματικότητας, με χαρακτηρισμούς όπως "εθνοπροδότης", "εσχάτη προδοσία" και διάφορα τέτοια νομίζω ότι ανήκει στις πιο μαύρες μνήμες, εγώ τα άκουγα από τους γονείς μου ... δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα τα ξαναζήσω με αυτό τον τρόπο».

«Κάτι τους ενοχλούσε και τους ενοχλεί πολύ στο Χαλάνδρι», σημείωσε, σημειώνοντας ότι «για το καινούργιο Δημαρχείο, το θέατρο και το πάρκινγκ, ένα όνειρο 30 ετών στο Χαλάνδρι για το οποίο υπογράψαμε την σύμβαση ... δεν μπορούμε να το χαρούμε όπως πρέπει γιατί ασχολούμαστε με την διαστρέβλωση, τη συκοφαντία».

Ο κ. Ρούσσος περιέγραψε αναλυτικά πώς η ανάρτησή του στα social media για τα όσα συνέβησαν στη Λέσβο, με τραμπουκισμούς ακροδεξιών κατά παιδιών και γυναικών προσφύγων (που σημειωτέον οδήγησαν τελικά σε συλλήψεις δραστών), προκάλεσε την επίθεση στο πρόσωπό του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
+3





«Έλεγα ότι θα είμαστε «ή με τους ανθρώπους ή με τους ναζί». Αυτό αναπαρήχθη από συγκεκριμένα ΜΜΕ, ότι ... «ο δήμαρχος Χαλανδρίου χαρακτήρισε ναζί όποιον υπερασπίζεται τα σύνορα της χώρας», με εισαγωγικά, ότι έχω κάνει τέτοια δήλωση ... ότι χαρακτήρισε τους ένστολους και τα σώματα ασφαλείας που φυλούν τα σύνορα «τάγματα εφόδου» και άλλα τέτοια θηριώδη ψέματα. Και αυτό αναπαρήχθη πανελλαδικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: