ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Σία Αναγνωστοπούλου: Εργαλειοποίηση της Θρησκείας;





«Η εργαλειοποίηση της θρησκείας για πολιτικούς λόγους οδηγεί σε διχαστικό λόγο και "νομιμοποιεί" αυτούς που θέλουν να κατασκευάσουν επικίνδυνους πολίτες και επικίνδυνες πολιτικές δυνάμεις» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου κατά τη συζήτηση επί των αναθεωρητέων διατάξεων του Συντάγματος.


«Το είδαμε από ανθρώπους της ΝΔ, την προηγούμενη περίοδο, όταν έλεγαν ότι είμαστε εναντίον της ορθοδοξίας. Ο εξορθολογισμός των σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας είναι εναντίον της ορθοδοξίας; Ή είναι ένα κράτος το οποίο είναι πάνω από τα επιμέρους στοιχεία , ακόμα και από το πιο ισχυρό στοιχείο, της εθνικής ταυτότητας. Γιατί το κράτος προστατεύει και το παραμικρό στοιχείο ταυτότητας. Αγκαλιάζει, είναι συμπεριληπτικό. Και εδώ βλέπουμε ένα πράγμα. Ενώ είστε υπέρ του νεοφιλελεύθερου κράτους, άρθρο 16 , ιδιωτικοποίηση της παιδείας, στα σημαντικά πράγματα που αφορούν τον πυρήνα του φιλελευθερισμού, είστε εναντίον» επισήμανε η Σ. Αναγνωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: