ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Χαρίτσης: Καταρρίπτεται η θεωρία της «σκευωρίας»


Δημήτρης Τζανακόπουλος:  Φράξια Σαμαρά εντός του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

«Αναφαίρετο το δικαίωμα κάθε Κ.Ο. να ορίζει τα μέλη της Επιτροπής» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία αντικατάσταση των Πολάκη – Τζανακόπουλου από την Προανακριτική. Πρόκειται για χειραγώγηση της πλειοψηφίας στην μειοψηφία και όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την μεθόδευση ευθύνεται προσωπικά το Μαξίμου και ο Κυρ. Μητσοτάκης. 

"Όποιος λέει ότι υπάρχει σκευωρία πίσω από αυτό το σκάνδαλο ουσιαστικά λέει ότι υπήρξε συμπαιγνία της ελληνικής Δικαιοσύνης με το FBI και την αμερικανική Δικαιοσύνη" πρόσθεσε ο Αλ. Χαρίτσης.

Αναφερόμενος στις συνεχείς αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων για το σκάνδαλο Novartis υπενθύμισε ότι: "Στην ελβετική τηλεόραση ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει παραδεχθεί ότι πολιτικοί χρηματίστηκαν στην Ελλάδα από τη Novartis. Τρεις εισαγγελείς μιλούν για παρέμβαση, απειλές, εκβιασμούς από τον Γ. Στουρνάρα για αυτή την υπόθεση και έχουμε την τελευταία αποκάλυψη εγγράφου από την Καθημερινή που επιβεβαιώνει ότι η υπόθεση συνιστά σκάνδαλο και καταρρίπτει την θεωρία περί συνωμοσίας και σκευωρίας".

Δημήτρης Τζανακόπουλος:  Φράξια Σαμαρά εντός του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

«Η επιλογή της Ν.Δ. με την ευγενή υποστήριξη της φράξιας Σαμαρά εντός του ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποτελεί μια εξωθεσμική και παράνομη ενέργεια, ένα πραξικόπημα της πλειοψηφίας ώστε να καθορίσει εκείνη την εκπροσώπηση της μειοψηφίας σε μια επιτροπή της Βουλής» τονίζει στην «Αυγή» ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για την εξαίρεσή του, όπως και του Παύλου Πολάκη, από μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η απάντηση του Κώστα Τασούλα στον Αλέξη Τσίπρα «αποτελεί μνημείο πολιτικής και νομικής αμηχανίας», κατηγορώντας τον πρόεδρος τη Βουλής ότι επιλέγει να λειτουργήσει ως «πρόεδρος της παράταξής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: