ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Το φθινόπωρο έφθασε και ξεκινάμε χαλαρά, χαλαρά

Εδώ είναι στο στάδιο του προεκλογικού μπουκώματος από τον Μαρινάκη και τους άλλους μιντιάρχες. Σήμερα οι όροι αντιστράφηκαν. Όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης είναι ο πρωθυπουργός και ο Κούλης μπουκώνει τον Μαρινάκη, που... όλως τυχαίως τυγχάνει και κουμπάρος του!


Το κέφι δεν μας λείπει. Οι λεωφόροι της καταξίωσης της Αριστεράς είναι μπροστά μας και καλούμαστε να τους αποδείξουμε!


Το φθινόπωρο έφθασε με... δώρα Μητσοτάκη φορτωμένο. Κι εμείς μέσα από το  Istologio G. Mosxou ξεκινάμε χαλαρά, χαλαρά, γιατί έχουμε ανηφορικό δρόμο μπροστά μας. Σύμφωνα με μία παλιά ρήση των άγγλων δρομέων,  σαν βρεθείς κατά την εκκίνηση, σε ανηφορικό δρόμο, ξεκινάς με την μέθοδο του σλόου (αργά) για να μην καείς πριν ολοκληρώσεις τα πρώτα μέτρα της εκκίνησης. 

Και στην νέα κατάσταση που βρεθήκαμε, ο δρόμος που έχουμε  να διανύσουμε είναι δύσβατος, μέσα από το κομματικό κράτος που στήνει η δεξιά καθημερινά με τα ακροδεξιά υποστυλώματά της, αλλά...

Το κέφι δεν μας λείπει. Οι λεωφόροι της καταξίωσης της Αριστεράς είναι μπροστά μας και καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών που καλλιεργήσαμε σε όσους στήριξαν την Αριστερά με την ψήφο τους, αλλά και σε όσους δεν ψήφισαν, αλλά πίστεψαν, ότι η Αριστερά αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση διάψευσης των όσων τους έταξαν οι λαοπλάνοι! 

 Άλλοι είναι εκείνοι που πίστεψαν και παρασύρθηκαν απνευστί, από τις υποσχέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη. Που ειρήσθω εν παρόδω καλείται σήμερα να αποδείξει τα όσα διακήρυξε περί ευνομούμενου κράτους, περί ισονομίας πολιτών, περί εκσυγχρονισμού και όπως αποδεικνύεται όλα αυτά και άλλα είναι ζητούμενα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: