ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Καλό Καλοκαίρι κι από Φθινόπωρο τα ξαναλέμε



Αγαπητοί φίλοι έχω, ενόψει καλοκαιριού, που δεν το βλέπω να 'ρχεται -αν και είμαστε μέσα Ιουλίου βρέχει-, να σας ανακοινώσω ευχάριστα νέα, διότι όπως κατέγραψε η Ιστορία των αοιδών και...



«...είπε ο μπατίρης ο Λουκάς, ο νεώτερος,

που εκστόμισε τούτη την κουβέντα τη μεγάλη,

τα λεφτά σου καλοκαιριάτικα  εάν θες να φας

πάρε μαγιό και Nikon μηχανή

και σπεύσε... βραδέως σε νησιώτικο ακρογιάλι»!



Βέβαια, τότε που τα 'λεγε ο αοιδός Λουκάς (Δημόδοκος ο νεώτερος) δεν είχε προκύψει το γλειφταριό των ΜΜΕ, που περιστοιχίζει τον Κούλη, μήτε ο ίδιος ο Κούλης, που ήταν... εξόριστος, μωρό  στο Παρίσι. 

Και φυσικά δεν είχαν αναφανεί τα ΕΣ-ΕΣ (SS) της κατευθυνόμενης ενημέρωσης, ή οι... οσφυκάμπτες-ορντινάτζες των μιντιαρχών, για να απειλούν με παραπομπή στη Δικαιοσύνη, αυτούς που υποχρέωσαν τους -κατά Καραμανλή- εθνικούς νταβαντζήδες, των ερτζιανών και των χερτζ, να καταβάλλουν 500 εκ. ευρώ υπέρ του Δημοσίου ταμείου, για τη χρήση των συχνοτήτων και να σεβαστούν τα δικαιώματα τα εργαζομένων τους... 

Πράματα που δυσαρέστησαν τους υποτελείς της αργυρώνητης δημοσιογραφίας, κοινώς οι σφουγκοκολάριοι που μιλούσαν για... χασισομένους του Μαξίμου επί κυβέρνησης Τσίπρα, επιδιδόμενοι σε ρεβανσισμό, από τα δήθεν σοβαρά ηλεκτρονικά Μέσα αποβλάκωσης των πολιτών!



Ήδη σήμερα με απόφαση του ΣτΕ κόβονται τα δώρα και τα επιδόματα των  δημοσίων υπαλλήλων... Κι ο Τσουκάτος για το σκάνδαλο της ZHMENΣ βγήκε λάδι από την Δικαιοσύνη, αφού δεν έγινε πιστευτός ότι το ένα εκατομ. μάρκα έφτασε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, κι ας λέει ο ταμίας του κόμματος το αντίθετο. Κι έτσι του καταλόγισε ότι τα πήρε ο ίδιος ή άλλος και φυσικά με αυτή την ορθή τομή το ΠΑΣΟΚ  απαλλάσσεται. Και να σκεφτείτε ότι περιέργως το Δικαστήριο, από το 1977 που έφθασε το σκάνδαλο στη Δικαιοσύνη δεν βρήκε τον τρόπο να το ερευνήσει σε βάθος! 



Ελεύθερος σήμερα και ο Αριστείδης Φλώρος για την αρπαχτή της ιδιωτική ηγλεκτρικής εταιρείας Energa. Διαφώνησαν πρόεδρος και εισαγγελέας.

Ακόμη μία αρχειοθέτηση σε σκέλος της υπόθεσης της Novartis που αφορά πολιτικό πρόσωπο υπέγραψε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, κλείνοντας την έρευνα για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.



Αλλά τι τα θυμήθηκα όλα αυτά; Γιατί να μεμψιμοιρούμε; Η Χώρα προχωράει πρίμα. Η ανάπτυξη ήρθε, ο φόρος στη Μεσαία Τάξη, (η οποία ακόμη δεν προσδιορίστηκε) μειώθηκε, η Νομική Σχολή στην Πάτρα κλειδαμπαρώθηκε, ο δήμαρχος Πελετίδης βρίσκεται σε οργασμό και διέγερση επαναστατικότητας για να μην κλείσει η Νομική. Το ίδιο και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛΛ (Γ. Παπανδρέου) και του ΚΚΕ (Ν. Καραθανασόπουλος).



Γενικά πάμε καλά. Τόσο που από τότε που εκλέξαμε τον Κούλη -άλλο εάν στην Πάτρα πήρε πανταχούσα από τον ΣΥΡΙΖΑ- οι σεισμοί, οι πλημμύρες, οι θάνατοι στη Χαλκιδική, ήρθαν στο προσκήνιο, όπως και οι φωτιές στην Στερεά που έκαιγαν πριν από τις εκλογές... 



Τόσο καλά...



Γι αυτό καλό καλοκαίρι και από το Φθινόπωρο τα ξαναλέμε.



Ο διαχειριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: