ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Και πολιτική δράση,αλλά και παρουσία στον δρόμο

Με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα ξεκινούν αύριο, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Wyndham» στην πλατεία Καραϊσκάκη οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να υπάρξει απολογισμός των εκλογικών αποτελεσμάτων τόσο των ευρωεκλογών όσο βέβαια και της περασμένης Κυριακής.

Παράλληλα, θα ανοίξει η συζήτηση για τα επόμενα βήματα σε σχέση με το κόμμα και τις διαδικασίες ανασυγκρότησης και ανασύνταξης, μια κουβέντα που δεν θα εξαντληθεί στην αυριανή συνεδρίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει ένας οδικός χάρτης για να αποτυπωθούν οι προτάσεις και η στρατηγική για τη διαμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο κόμμα που θα εκφράζει τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες με την αντιστοίχιση της οργανωτικής με την εκλογική του δύναμη.
Τον στόχο έθεσε εξάλλου ο Αλ. Τσίπρας από την Πολιτική Γραμματεία: Έως το συνέδριο του κόμματος στο τέλος του 2019 να έχουν ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν 170.000 μέλη, το 10% των πολιτών δηλαδή που ψήφισαν στις 7 Ιουλίου. Η συζήτηση λοιπόν που θα διεξαχθεί με πλατύ τρόπο σε όλη την Ελλάδα θα αφορά το νέο μοντέλο του κόμματος, με τα παραδείγματα του Κόρμπιν και του Σάντσεθ να ακούγονται συχνά στα κομματικά πηγαδάκια.
Τη Δευτέρα η Κ.Ο.
Η πιο άμεση κουβέντα αφορά τον χαρακτήρα της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο. Άλλωστε, τη Δευτέρα προγραμματίζεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος προκειμένου να είναι πανέτοιμη, σε επίπεδο αρμοδιοτήτων και στρατηγικής, για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, με πρώτο «ραντεβού» τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
«Το ερώτημα δεν είναι 'δρόμος ή πολιτικές θέσεις'. Η πολιτική δράση και παρουσία ενός κόμματος της Αριστεράς πρέπει να τα περιέχει και τα δύο, ανάλογα τις καταστάσεις, τις προτεραιότητες και τις ανάγκες που διαμορφώνονται» ανέφερε στο News 247 ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης. Όπως εξήγησε, «αν απέναντί μας έχουμε έναν νεοφιλελεύθερο Αρμαγεδδώνα, προφανώς και εμείς θα κινηθούμε ανάλογα και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε πρώτα απ' όλα όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν να είμαστε ανάχωμα απέναντι σε μια νεοφιλελεύθερη αντιμεταρρύθμιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: