ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Business as usual

Δ. Οικονόμου. Υπουργός του ΣΕΒ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Τρεις μέρες χρειάστηκαν για να αποκαλυφθεί ότι ο νέος υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Δ. Οικονόμου ήταν πριν από την υποργοποίησή του, σύμβουλος της Lamda Development στις διαπραγματεύσεις με το Ελληνικό. 


Τώρα, ως εκπρόσωπος του Δημοσίου ο Δ. Οικονόμου καλείται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου στη διαπραγμάτευση με τη Lamda Development. Όπου υποθέτουμε ότι θα «ματώσει» ο άνθρωπος...

Και έτσι εξηγείται γιατί η Ν.Δ. έχει κάνει σημαία της εδώ και καιρό την υπόθεση του Ελληνικού. Τι εξυπηρετούσαν οι κραυγές για «καθυστερήσεις», «αριστερές ιδεοληψίες», «εμμονές», «απαράδεκτη γραφειοκρατία» και βεβαίως τα αναθέματα στην Αρχαιολογική και τη Δασική Υπηρεσία. Και σε τι εξυπηρετούσε η απροκάλυπτη στήριξη του επιχειρηματία απέναντι στην προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης να τηρηθούν τα συμφωνημένα και να κατοχυρωθεί το δημόσιο συμφέρον.

Στην περίπτωση του Ελληνικού υπήρξε ένας αδιάλλακτος ταλιμπανισμός. Μια οργανωμένη εκστρατεία στην οποία επιστρατεύτηκαν η Ν.Δ. και τα φιλικά της ΜΜΕ με στόχο να απελευθερωθεί η Lamda από κάθε υποχρέωση την οποία είχε αναλάβει και να πάρει το Ελληνικό χωρίς όρους και χωρίς δεσμεύσεις.

Γιατί λοιπόν η εταιρεία να καταθέσει μελέτες και να υλοποιήσει συμβάσεις; Αρκούσε μια κατά πολύ οικονομικότερη επένδυση στη νίκη της Ν.Δ. Και σε είκοσι θρασείς και φανατισμένους δημοσιογράφους. Ώστε να «γυρίσουν τα πράγματα» και να βάλει τον άνθρωπό της εκεί που χρειάζεται. Και να πάρει έτσι ένα πανάκριβο φιλέτο τζάμπα και βερεσέ. Και να τους πούμε κι ευχαριστώ.

Ας μην πέφτουμε από τα σύννεφα λοιπόν που η Lamda Development πήρε το υφυπουργείο Χωροταξίας και Αστικού Σχεδιασμού. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Business as usual.

(Από το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: