ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΕΕΣΠ: Κυριακάτικη Αργία 14/7/2019 - Ευχαριστήριο


 O Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών συγχαίρει τους συναδέλφους εμπόρους της πόλης μας οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους κράτησαν τα καταστήματά τους κλειστά την Κυριακή 14/7.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό της Πάτρας, που γύρισε την πλάτη του στα λίγα ανοικτά καταστήματα κυρίως πολυεθνικών αλυσίδων. Με την στάση του αυτή είπε όχι στην καταστροφή της Μικρομεσαίας  τοπικής επιχείρησης όχι στην κατάργηση του δικαιώματος για οικογενειακή, κοινωνική και πολιτιστική ζωή.
Με τον συνεχή και συνεπή μας αγώνα ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας έχουμε καταφέρει να γίνει συνείδηση, τόσο στους συναδέλφους όσο και στο καταναλωτικό κοινό, η σκοπιμότητα του μέτρου που συρρικνώνει την τοπική επιχείρηση και οικονομία, προωθεί ελαστικές μορφές εργασίας, αυξάνει το τελικό κόστος για τον καταναλωτή και υπονομεύει οικογενειακούς και κοινωνικούς δεσμούς.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για ανάκληση και μη επέκταση του μέτρου, που επιβλήθηκε από συμφέροντα πέραν των λαϊκών και εθνικών, και για  Συνταγματική κατοχύρωση της Κυριακάτικης  αργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: