ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ακριβοπούλου, Κοτρώτσος, Χαρίτος κ.α. εκτός ΕΡΤ



Βίβα Βόρεια Κορέα λοιπόν. Και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από την... πλέρια δημοκρατία τύπου Κιμ Ίν Σουλ!



Οι εξελίξεις φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος στην ΕΡΤ, με τις αποχωρήσεις δημοσιογράφων και τις παραιτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι, φαίνεται ότι οριστικά αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές  «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, αλλά και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη. 

Οι τρεις παραπάνω δημοσιογράφοι, με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά, έχουν συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής οι οποίες συνεργάζονταν με την ΕΡΤ και οι οποίες λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν. 
Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι Πάνος Χαρίτος, Σπύρος Χαριτάτος και Νίκος Μερτζάνης, αναμένεται να αποχωρήσουν αμέσως μόλις γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ με τα οποία συνεργάζονταν.
Τέλος του Γιάννη Δρόσου του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

Η συγκεντρωτική διοίκηση Μητσοτάκη μεριμνεί για όλα. Προς θεού μην τον κατηγορήσει τον άνθρωπο η κα Σοφία {πρόσχωμεν) Βούλτεψη για... Μαδουρισμό! Καλύτερα για Βόρεια Κορέα.

Βίβα Βόρεια Κορέα λοιπόν. Και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από την πλέρια δημοκρατία τύπου Κιμ Ίν Σουλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: