ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ακούς εκεί! Να μην μπορεί να βρει γυναίκες ο άνθρωπος!

«Είστε σοβαρός σε όλη τη χώρα με όλες αυτές τις υπέροχες Ελληνίδες;»

«Δυστυχώς δεν είχαμε τόσες γυναίκες που να ενδιαφέρονται για την πολιτική», αυτή ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση της δημοσιογράφου του BBC Ζεϊνάμπ Μπαντάουι, σχετικά με τη δυσανάλογη συμμετοχή γυναικών στην νεοσύστατη κυβέρνηση.


«Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να πάω να βρω για εσάς 21 έμπειρες γυναίκες για να καλύψουν τις θέσεις», σχολίασε σε έντονο ύφος η  Βρετανή δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση πως ρώτησε πολλές γυναίκες αλλά ήταν «κάτι παραπάνω από διστακτικές για να αναλάβουν τη θέση».

«Είστε σοβαρός σε όλη τη χώρα με όλες αυτές τις υπέροχες Ελληνίδες;» επέμεινε η δημοσιογράφος, και ο Κυρ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε, «ζήτησα από πολλές γυναίκες να μπουν στην κυβέρνηση, ήταν πολύ πιο διστακτικές από ό,τι οι άντρες. Δεν είμαι χαρούμενος για τη σύνθεση βάσει φύλου και το αναγνωρίζω ανοιχτά, ωστόσο οι γυναίκες που έχουμε είναι πάρα πολύ ικανές και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Να σημειωθεί ότι στο νέο υπουργικό σχήμα, σε σύνολο 51 υπουργών και υφυπουργών μόλις 5 είναι γυναίκες.

Η συνέντευξη, θα μεταδοθεί απόψε στη γνωστή εκπομπή BBC Hard Talk, το μικρό απόσπασμα έχει ανέβει ήδη το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: