ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Σχολιάζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ


Σχολιάζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ τις χθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις τονίζουν τα παρακάτω:

Με τις κινητοποιήσεις αυτές οι εργαζόμενοι εκφράζουν την απόλυτη αντίθεσή τους στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης που γυρνά τη χώρα πολλά χρόνια πίσω, στη σκληρή μνημονιακή εποχή της συμπίεσης των μισθών και των δικαιωμάτων. 


Τα δείγματα γραφής είναι ήδη πολλά: αποδυνάμωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κατάργηση του βάσιμου λόγου απόλυσης που προστάτευε τους εργαζόμενους από αυθαίρετες απολύσεις, κατάργηση της προστασίας των εργαζομένων σε εργολαβίες, υπονόμευση των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, ακύρωση στην πράξη του εργατικού δικαιώματος για μονομερή προσφυγή στη διαιτησία, πρόβλεψη για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με δραστικά περιορισμένα εργασιακά δικαιώματα και μισθούς, προαναγγελία για κατάργηση της υποχρέωσης δήλωσης των υπερωριών κ.α. 

Από την πλευρά μας στηρίζουμε τις διεκδικήσεις του κόσμου της εργασίας και αντιτιθέμεθα στο επονομαζόμενο «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» της κυβέρνησης το οποίο, μεταξύ άλλων, θα οδηγήσει σε άμεσες μειώσεις μισθών δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε διάλυση του συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων που με κόπο οικοδομήσαμε τον τελευταίο χρόνο της διακυβέρνησης μας. Αυτά δεν είναι η ανάπτυξη στην οποία προσβλέπει η πλειονότητα των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: