ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συμμετέχει στην προστασία του κλίματος η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Συμμετέχοντας στις σημερινές  παγκόσμιες κινητοποιήσεις για την προστασία του κλίματος. η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου θα δώσει παρώνν στην πλατεία Γεωργίου στις 7.30.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αφού υπενθυμίζει ως σήμερα είναι  η Παγκόσμια Ημέρα, η αφιερωμένη στον Τουρισμό, ελπίζει πως τουλάχιστον το απόγευμα η Δημοτική Αρχή Πατρέων θα παραστεί στην εκδήλωση για το Περιβάλλον.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού και ημέρες Πολιτιστικής κληρονομιάς σήμερα, 27.09.2019, και η δημοτική αρχή φαίνεται να έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της εκλογικής της επιτυχίας. Δυστυχώς, όμως, για εμάς η απραξία δεν φέρνει τουρίστες στην Πάτρα ούτε προάγει τον Πολιτισμό. Χρειάζονται πρωτοβουλίες, συνέργειες, εμπνεύσεις.
Τουλάχιστον, ας δείξει το ενδιαφέρον της η δημοτική αρχή στη σημερινή  κινητοποίηση για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τις διαδικασίες που την προκαλούν.
Η ΩΡΑ Πατρών θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση, και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της στην πλ. Γεωργίου, 27.09.2019, στις 19.00 για να συζητήσουμε, να ευαισθητοποιηθούμε, να δράσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: