ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Σία Αναγνωστοπούλου για τα τραγικά γεγονότα στη Μόρια


Σχετικά με τα τραγικά γεγονότα στον καταυλισμό της Μόριας, όπου μετά από πυρκαγιά έχασαν την ζωή τους μία μητέρα και το παιδί της, προκαλώντας την οργή των μεταναστών και προσφύγων που ξέσπασαν σε βιαιότητες, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπλ. Υ[.Εξ. Σία Αναγνωστοπούλου , έκανε την παρακάτω δήλωση:




"Η Μόρια μετράει το μέγεθος του ανθρωπισμού μας ως κοινωνίας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Η Δεξιά προσπαθεί να επιβάλλει τον κυνισμό και την αδιαφορία ως τη νέα κανονικότητα, τη νέα αντίληψη περί ασφάλειας, και στην Ελλάδα όπως στις γνωστές χώρες.



Το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι σκληρό πρόβλημα και ο ανθρωπισμός είναι αποτέλεσμα δύσκολης, επίπονης λογικής διαδικασίας με ιδεολογικό πρόσημο.



Δεν είναι "λυπάμαι ", "στεναχωριέμαι", "θυμώνω". Δεν είναι ιδέες, είναι ιδεολογία.



Με το προσφυγικό μεταναστευτικό θα κριθεί τι κοινωνία θέλουμε, τι Ελλάδα και τι Ευρώπη θέλουμε.



Γι αυτό η υπόθεση είναι δική μας, είναι αριστερή υπόθεση.



Είναι σκληρά ιδεολογική σύγκρουση γιατί το προσφυγικό όπως και ο ανθρωπισμός είναι σκληρά διακυβεύματα που έχουν πάνω απ όλα ΥΛΙΚΌΤΗΤΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* Δύο νεκροί από πυρκαγιά στον καταυλισμό της Μόριας!
* Ο. Γεροβασίλη: Ήταν θέμα χρόνου τα όσα έγιναν στη Μόρια 
* Ευαισθητοποιήθηκε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: