ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ρεσιτάλ υποκρισίας και εξαπάτησης από τον Μηταράκη

Σκληρή επίθεση στον Νότη Μηταράκη για τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του εξαπέλυσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο υφυπουργός Εργασίας επιμένει να προσβάλλει την κοινή λογική.
«Ενώ γνωρίζει ότι η μείωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις δεν εφαρμόστηκε ποτέ και την ακύρωσε από το 2018 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Ενώ γνωρίζει ότι όλες οι καταβαλλόμενες συντάξεις όχι μόνο προστατεύθηκαν αλλά από 1/1/2019 πάνω από 600.000 χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν αυξήσεις που θα συνεχιστούν σε βάθος 5ετίας.

Παρ’ όλα αυτά, σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και εξαπάτησης της κοινής γνώμης, ο κ. Μηταράκης δηλώνει ότι η προσωπική διαφορά είναι «ο λογαριασμός της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ» και «δεν κινδυνεύει με κυβέρνηση ΝΔ»» τονίζουν από την Κουμουνδούρου.

Όπως σημειώνουν, «η ΝΔ, που μείωσε αλλεπάλληλες φορές τις συντάξεις και παρέδωσε έλλειμμα 1,1 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό, μπορεί να εγγυηθεί μόνο την επιστροφή της κοινωνικής ασφάλισης στα ελλείμματα και την απαξίωση. Και δυστυχώς αυτή την πορεία την έχει ήδη ξεκινήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: