ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Χ. Βερναρδάκης: Ακροδεξιά πολιτική η ανάθεση του Προσφυγικού στην Αστυνομία

Χ. Βερναρδάκης: Ακροδεξιά πολιτική η ανάθεση του Προσφυγικού στην Αστυνομία

Βαθιά αντιδραστική, ακροδεξιά πολιτική και υπερσυντηρητική λογική χαρακτήρισε την ασκούμενη πολιτική αλλά και την άποψη ότι το προσφυγικό και μεταναστευτικό είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας κάτι που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 


Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης.


Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Βερναρδάκης τόνισε πως το γεγονός τα δείγματα γραφής φάνηκαν από την πρώτη στιγμή και πως όλα αυτά οδηγούν με μαθητική ακρίβεια σε αυτό που είδαμε χθες να συμβαίνει στη Μόρια.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε τελικά με τον τρόπο της ότι έχουμε γεωπολιτικές συνθήκες, έχουμε κομμάτια εθνικών στρατηγικών από την Τουρκία και την ΕΕ που ξεπερνούν τα όρια μια κομματικής αντιπαράθεσης. 

Σημείωσε ότι σε μια στιγμή έκρηξης στη Μόρια εξαιτίας των ασφυκτικών συνθηκών διαβίωσης των 15.000 ανθρώπων εκεί η αντίδραση της κυβέρνησης είναι η κατασταλτική πολιτική που ασκείται από την Αστυνομία και όχι αυτό που πραγματικά χρειάζεται δηλαδή πολιτικές ένταξης, αποσυμφόρησης.

ΑΚΟΥΣΤΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: