ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ανατροπή της ιστορικής θέσης του ΠΑΣΟΚ για τους απόδημους


O Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος. παραδέχθηκε την πλήρη ανατροπή των διαχρονικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ από το ΚΙΝΑΛ, μετά από σχετική ερώτηση του τομεάρχη Προστασία του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση. 


Κατά τη διάρκεια της συζήτηση στην Επιτροπή και σε ερώτηση του Γιάννη Ραγκούση, ο Εισηγητής του ΚΙΝΑΛ, Αν. Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι η προσέγγιση των απόψεων που διατύπωσε με αυτές της πρότασης της ΝΔ συνιστά πλήρη ανατροπή των πάγιων θέσεων που είχε το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά για το θέμα. 

Στη στιχομυθία του με τον κ. Λοβέρδο, ο Γ. Ραγκούσης διερωτάται χαρακτηριστικά:

«Γιατί από το 2001 που έχει προσδιοριστεί η συγκεκριμένη διάταξη του Συντάγματος (σ.σ. για την ψήφο των αποδήμων) και μέχρι τουλάχιστον το 2012, όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκέντρωναν πάνω από 200 ψήφους, δεν είχε ψηφιστεί ο νόμος; 

Η ειλικρίνεια είναι απολύτως σεβαστή, βέβαια, και με χαρά την υποδέχομαι, απλώς εγώ επισημαίνω, ότι αυτό είναι ριζική αλλαγή θέσης της ιστορικής θέσης που είχε το ΠΑΣΟΚ», συμπληρώνει ο τομεάρχης Προστασία του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: