ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Περιφερειάρχης Λέσβου: Ειδικές δυνάμεις απέτρεψαν 25 βάρκες!



«Κατασκευή κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων, αύξηση των επιστροφών και κατάρτιση λίστας "ασφαλούς χώρας"», περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.


Σε εφαρμογή τίθεται το δόγμα αποτροπής της ΝΔ στο προσφυγικό. Με δέσμη 6 μέτρων αναγορεύει το προσφυγικό σε μεταναστευτικό, επαναφέρει τα κλειστά κέντρα κράτησης και μιλά για θωράκιση των θαλάσσιων συνόρων!



Σε εξέλιξη «η πολιτική αποτροπής» της Ν.Δ. για το προσφυγικό καθώς όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην ΕΡΤ Κ. Μουτζούρης χθες απετράπη η είσοδος σε 25 βάρκες!


Από χθες παρακολουθούμε να κορυφώνεται η δαιμονοποίηση των προσφύγων με αφορμή τα επεισόδια στη Μόρια κάτι που έγινε τόσο από το διαδίκτυο και εξαιτίας της ελλιπούς ενημέρωσης και έναν ορυμαγδό ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών.

Τα κανάλια αποφάσισαν ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά οικονομικοί μετανάστες όπως χαρακτηριστικά είπαν στο ΣΚΑΙ ενώ ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αναφερόμενος στα επεισόδια της Μόριας περιγράφοντας: «Νέοι άνθρωποι που χθες είχαν εκμανεί και κατεφέροντο και πετροβολούσαν και έσπασαν αυτοκίνητα. Σκεφτείτε αν μεταφερθούν λίγο πιο κει που είναι το χωριό της Μόριας» αποφεύγοντας να πει ότι είχε ξεσπάσει φωτιά κάτι που το πρόσθεσε εκ των υστέρων ο δημοσιογράφος.

Όπως ανέφερε μάλιστα οι θαλάσσιες περιπολίες από τις ειδικές δυνάμεις απέτρεψαν την είσοδο σε 25 βάρκες και έχει «βελτιωθεί πολύ η φύλαξη των υδάτων».

Παρακολουθούμε να ξεδιπλώνεται η ατζέντα της Ν.Δ. η οποία σύμφωνα με τον Δ Μαρκόπουλο συνοψίζεται στην «πολιτική της αποτροπής» όπως χαρακτηριστικά είπε στο ΣΚΑΙ.

Όπως είχε δηλώσει σχετικά ο  τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός πριν λίγες μέρες: «Οι επιχειρήσεις του Λιμενικού στη θάλασσα δεν είναι θέμα άποψης ή συμφωνίας μεταξύ κάποιων κρατών της Ε.Ε. αλλά είναι ζήτημα διεθνών συνθηκών. Η έρευνα και η διάσωση αποτελούν υποχρέωση των κρατών, ενώ αντίθετα απαγορεύονται οι επαναπροωθήσεις στη θάλασσα για προφανείς λόγους».

Κατ. Μπρέγιαννη-

Δεν υπάρχουν σχόλια: