ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ν. Παππάς: Για βίαιη πρόσκρουση πάει η Ν.Δ. και χωρίς "προσδεθείτε"


"Η κυβέρνηση είναι φρέσκια αλλά απ’ ότι φαίνεται πάμε για μια βίαιη πρόσκρουση και χωρίς να έχει ειδοποιήσει τους ανθρώπους της η κυβέρνηση με «προσδεθείτε» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

 
"Τώρα η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική και θα την τιμήσουν ενώ έλεγαν ότι είναι προδοτική" ενώ στην "Βουλή ο Μητσοτάκης έλεγε ότι ο Τσίπρας πρόδωσε την Μακεδονία. Είχε χρησιμοποιήσει την λέξη προδοσία ο κ. Μητσοτάκης. Αν όμως έιναι προδοτική οφείλει να πει ότι δεν θα συνεχίσει την προδοσία".

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι: «Είχαμε καθαρή νίκη της Ν.Δ. αλλά και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί απωλέσαμε μόλις 3 μονάδες κάτω μετά από 4.5 χρόνια διακυβέρνηση». 

Ο κ. Παππάς κάνοντας αυτοκριτική μίλησε για λάθη που έγιναν στην πορεία της διακυβέρνησης και επιβαρύνθηκαν κοινωνικές κατηγορίες με τρόπο δυσανάλογο. Ειδικότερα για τον ΕΝΦΙΑ άσκησε κριτική στην οριζόντια μείωση που επέβαλε η Ν.Δ. αντί για την ρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ που τα μεγάλα ακίνητα πλήρωναν περισσότερο.
«Το Σύνταγμά μας πρέπει να φορολογούνται με βάση την φοροδοτική τους ικανότητα και όχι να μπαίνουν στο ίδιο καζάνι τα διάρια του Περιστερίου με τις βίλες της Εκάλης».

Ενώ ο κ. Παππάς άσκησε κριτική για το κοινωνικό μέρισμα το οποίο δεν θα δώσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. φέτος σε πλήρη αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που το μοίραζε στο τέλος του χρόνου. Ωστόσο η μεσαία τάξη θα περιμένει από τη Ν.Δ. να δει κάποια πράγματα στον προϋπολογισμό και δεν θα τα δει αντ’ αυτού θα δει αυξήσεις στο ρεύμα.

"Τον στόχο του 3,5% εμείς τον μειώσαμε μονομερώς στο 2,5%. Η πρώτη κίνηση Μητσοτάκη ήταν να ακυρώσει τη μείωση αυτή και να την παραπέμψει για το 2021-22‬" ανέφερε σχετικά με τα πλεονάσματα ο Ν. Παππάς.

«Στην ΕΡΤ έγιναν πολύ σοβαρά βήματα. Ήταν ένας «πεθαμένος» οργανισμός που αναβίωσε ενώ αναβίωσαν και οι εργασιακές σχέσεις που παύτηκαν βιαίως το 2013. Πρωτοπορεί στο αθλητικό προϊόν που δυστυχώς σήμερα έχουμε ένα πισωγύρισμα. Έχει δικό της κανάλι EΡΤsports και το δικό της δίκτυο».

«Δεν θα αποδειχθεί τίποτα για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Η Ν.Δ. κινήθηκε με έναν τρόπο όπως αυτόν που είχε πει η κ. Μπακογιάννη «κότα τρίλειρη». Λέγανε λέγανε για τον κ. Τσίπρα αλλά όταν ήρθε η ώρα, τίποτα».

Σε ερώτηση αναφορικά με τα κανάλια ο κ. Παππάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αν η Nova πάει στα χέρια συγκεκριμένων επιχειρηματιών που σχετίζονται με την κυβέρνηση τότε υπάρχει θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: