ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πάτησε το χαρτόκουτο που έπαιζε μέσα ένα 5χρονο αγοράκι

Πρώτο θύμα τροχαίου στη Μόρια. Ο συνωστισμός προσφύγων κια μεταναστών από τέσσερις χιλιάδες που ήταν τον Ιούνιο του 2019, σήμερα υπερβαίνει τις δώδεκα χιλιάδες κια το ατύχημα σε τόσο κόσμο μαζεμένο δεν άργησε! Ένα πεντάχρονο αγοράκι από το Αφγανιστάν έχασε τη ζωή του, όταν ένα φορτηγάκι που κινούνταν στο χώρο πήγε να στρίψει πάτησε ένα χαρτόκουτο, μέσα στο οποίο βρισκόταν το παιδί. 


Ένα πεντάχρονο προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν παρασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι από φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του.

Το παιδί ήταν κρυμμένο παίζοντας μέσα σε χαρτόκουτα έξω από δομή μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που δρούσε στην περιοχή. Το ατύχημα έγινε στην περιοχή του Αη Γιάννη έξω από τη Μόρια στον παλιό δρόμο προς το χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  οδηγός του φορτηγού βρίσκοταν μέσα στο χώρο παραδίδοντας εμπόρευμα και όταν πήγε να στρίψει το όχημά του, πάτησε το χαρτόκουτο μέσα στο οποίο βρισκόταν το παιδάκι.

Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: