ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Αγωγή 500.000 ευρώ η Oil One κατά δημάρχου Βρεττάκου



Αγωγή κατά του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας κατέθεσε η Oil One η οποία διεκδικεί 500.000 ευρώ κι έναν χρόνο φυλάκιση του Χρήστου Βρεττάκου για συκοφαντική δυσφήμιση.


Για επιχείρηση καταστολής του δίκαιου αγώνα της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος κάνει λόγο ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και καλεί τους πολίτες και τα κόμματα να πάρουν θέση δημόσια θέση ενάντια στις «απαράδεκτες αυτές μεθόδους».

«Η κίνηση της εταιρείας δεν στρέφεται απλά στο πρόσωπο ενός δημάρχου, έχει έναν ευρύτερο στόχο: Να απειλήσει ανοιχτά όσους και όσες συνεχίζουν και τολμούν να μιλάν τη γλώσσα της αλήθειας και να παλεύουν κατά της καταστροφής της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και του τόπου τους» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Χρ. Βρεττάκος στη δήλωσή του.

Ο βουλευτής Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας

«Διαμαρτύρομαι έντονα και ανησυχώ, στο άκουσμα και μόνο της είδησης ότι, η εταιρεία Oil One κατέθεσε αγωγή εναντίον του Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου», σημειώνει ο Θοδωρής Δρίτσας, προσθέτοντας ότι «ως βουλευτής Πειραιά, συμμέτοχος επί πολλές δεκαετίες στους αγώνες για τη γενικότερη περιβαλλοντική προστασία και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και ιδιαίτερα της πολύπαθης περιοχής της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, ενώνω και τη δική μου φωνή, με τη φωνή του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών, καταδικάζοντας απερίφραστα την επιχειρούμενη ποινικοποίηση της ελεύθερης άσκησης των αυτοδιοικητικών καθηκόντων τους και δικαιωμάτων τους». 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και ζητά την ανάκληση της αγωγής εναντίον του από την εταιρία Oil One.
«Οι προοδευτικοί πολίτες της Β’Πειραιά θα σταθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της ελεύθερης άσκησης των αυτοδιοικητικών καθηκόντων και τρομοκράτησης της δημοτικής αρχής».

Δήλωση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου

Η απαράδεκτη,εκδικητική 30σέλιδη αγωγή της oil one με την οποία ζητά φυλάκιση ενός έτους και 500.000 ευρώ από τον δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας,Χρήστο Βρεττάκο,αποτελεί ευθεία επίθεση στους αγώνες υπεράσπισης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Κανείς αιρετός της αυτοδιοίκησης δεν εχει δικαίωμα να σιωπήσει μπροστά στην αποθράσυνση των επιχειρηματικών συμφερόντων που επιχειρούν την εξόντωση όποιου, με σταθερότητα και συνέπεια υπερασπίζεται το δικαίωμα σε μια ανθρώπινη πόλη.

Ενώνουμε την φωνή μας με όσους υπερασπίζονται την πόλη της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου.
Ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος δεν είναι μόνος.


Σίμος Ρούσσος,δήμαρχος Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: