ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ακτιβιστική πράξη ή μεθόδευση του Κώστα Πελετίδη;

Στις αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων ο δήμαρχος του ΚΚΕ στην Πάτρα, Κώστας Πελετίδης, απάντησε πως «δεν προβλέπεται η τέλεση της προσευχής και ζήτησε την τήρηση του κανονισμού».
 
Το ζήτημα προέκυψε με αφορμή την πρόθεση της δημοτικής Αρχής Πατρέων, να καταργήσει την προσευχή  των παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς.
 
Το θέμα αυτό έχει βάση, αφού στους παιδικούς σταθμούς δεν φιλοξενούνται μόνον χριστιανόπουλα, αλλά και άλλων δογμάτων παιδιά. Θα ήταν είδος σταμπαρίσματος, να διαχωρίσει τα όποια παιδιά που δεν είναι μυημένα  στα του χριστιανικού δόγματος, την ώρα που τα άλλα παιδιά θα έκαναν την ορθόδοξη χριστιανική προσευχή τους. Και σε κάθε περίπτωση, έχει χρόνο στο σπίτι του το κάθε παιδί, να ασχοληθεί κατά την βούληση των γονέων  του!
 
Όμως εδώ υπάρχει ένα ερώτημα που δημιουργεί στο «αλλά». Το γιατί τώρα ακτιβιστική πράξη και όχι ενωρίτερα. Πολύ περισσότερο που ο κ. Πελετίδης έχασε πανηγυρικά την πρώτη μάχη του, με την έναρξη εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου !

Αυτά τα ερωτήματα θέτει παρακάτω, ο Πατρινός Λάμπρος Λαμπρόπουλος, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb:

Διαβάζω οτι ο δήμαρχος του ΚΚΕ Πελετίδης βάζει λέει τέλος στον αναχρονιστικό θεσμό της προσευχής στα δημοτικά βρεφοκομεία και τους παιδικούς σταθμούς..
Μέχρι εδώ πολύ καλά..
Στις αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων ο δήμαρχος του ΚΚΕ απάντησε πως δεν ''προβλέπεται η τέλεση της προσευχής και ζήτησε την τήρηση του κανονισμού''
Αναρωτιέμαι τα προηγούμενα 5 χρόνια της θητείας του γιατί δεν εφάρμοσε τον κανονισμό... Μήπως τον δυσκόλευε η σχέση του με τον Μητροπολίτη Πάτρας που του ευλογούσε τις πορείες κατά... της ανεργίας αλλά ουσιαστικά κατά του Σύριζα; 'Η μήπως είναι ένας ακόμα αντιπερισπασμός στα πλαίσια της επικοινωνιακής τακτικής του δήμαρχου του ΚΚΕ για να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την ανικανότητα του να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που η κυβέρνηση της ΝΔ φόρτωσε την Πάτρα και την Αχαΐα σαν τιμωρία επειδή την μαύρισαν στις εκλογές;
Προβλήματα όπως η κατάργηση της Νομικής Σχολής,η ματαίωση της Πατρών-Πύργου, η κατάργηση της υπογειοποίησης του τρένου,η κατάργηση του προαστιακού μέχρι την Κ. Αχαία!
 ____________

Υ.Γ Στα ίδια πλαίσια του αντιπερισπασμού και της επικοινωνιακής πολιτικής, η δημοτική αρχή του ΚΚΕ κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ένα κατάπτυστο fake news πως δήθεν διαθέτει δωρεάν το νερό στους πολίτες!!..
Ξεγελάστηκαν αρκετοί που δεν γνωρίζουν και μάλιστα το αναπαρήγαγαν σαν... επαναστατική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Πελετίδη!



Δεν υπάρχουν σχόλια: