ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Κατάθεση προανακριτικής για τον Δημ. Παπαγγελόπουλο


Την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ζήτησαν 30 βουλευτές της Ν.Δ. υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης διέπραξε τέσσερα αδικήματα κατά τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis.


Αυτό θεωρήθηκε από πολιτικούς παρατηρητές ως τριχοτόμηση της ΝΔ αφού συγκέντρωση τον κατώτατο αριθμό που απαιτούνταν και ανάμεσά τους κανείς δεν ήταν υπουργός.

Για κορύφωση της πολιτικής του στοχοποίησης αλλά και για προσπάθεια εξουδετέρωσής του, κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του, μετά την κατάθεση σήμερα στη Βουλή της πρότασης της ΝΔ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης για το ρόλο του στην υπόθεση Novartis.

   Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για φανερή προσπάθεια τρομοκράτησης των εισαγγελέων και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και σημειώνει ότι «οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους» στη Βουλή αλλά και στη Δικαιοσύνη όπου θα προσφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: