ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Η επιχείρηση στα Εξάρχεια ως ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ


Πώς κρίνετε την τελευταία επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια; 

Πρόκειται για ακόμη μία βίαιη αστυνομική επέμβαση και εκκένωση της κατάληψης οικογενειών προσφύγων και μεταναστών από το πρώην 5ο Λύκειο Αθήνας στα Εξάρχεια, κατά την οποία, επίσης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο ένας φωτορεπόρτερ που κάλυπτε την επιχείρηση, με την κατηγορία της «διατάραξης της οικιακής ειρήνης». 


Ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε τα γεγονότα αυτά στα socialmedia ως εξής: «Συγχαρητήρια στην «προοδευτική» κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Τώρα που εκκενώνει τα κτίρια, αποκλείει παιδιά από τα σχολεία και καταργεί το ΑΜΚΑ από τα προσφυγόπουλα, μπορούμε επιτέλους να κοιμόμαστε ασφαλείς...». Υπενθυμίζουμε ότι μιας από τις πρώτες αποφάσεις της κυβέρνησης ΝΔ ήταν να στερήσει από το προσφυγόπουλα τη δυνατότητα να λαμβάνουν ΑΜΚΑ και άρα τη δυνατότητα για απρόσκοπτη πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δυνατότητα που είχε διασφαλίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: