ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Πλην Λακεδαιμονίων, η τιμή στους εκτελεσμένους!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την απότιση φόρου τιμής στους εκτελεσμένους στην Μάντρα Σωτηρίας, από τον  Όμιλο Εκτελεσμένων 1941-1952 ο "Αττικός Τύμβος".

 Το φωτογραφικό  στιγμιότυπο είναι από την εκδήλωση μνήμης, προς τιμήν των εκτελεσμένων στην έξω πλευρά της εικονιζόμενης μάντρα του Νοσοκομείου της Σωτηρίας, στην Αττική. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 9-6-2019, από τον Όμιλο Εκτελεσμένων 1941-1952 ο "Αττικός Τύμβος", πρόεδρος του οποίου είναι η κα Ξανθή Πατμανίδου, αδελφή εκτελεσμένου το 1948, στον Εμφύλιου.  Έδωσε παρών σύσσωμη η πολιτεία, πλην... Λακεδαιμονίων!  


Και για να εξηγηθεί το παραπάνω, ας ρίξουμε μία ματιά στην προσωπική σελίδα στο fb που διατηρεί η κα Πατμανίδου, σε σχετικό ερώτημα. Με πολύ ευγένεια, είναι αλήθεια, είπε τα παρακάτω: 


Τι ΄χες Γιάννη 'μ τι 'χα πάντα! Σε όλες τις προσκλήσεις ακόμη και για την χθεσινή στον τύμβο, πηγαίνω στην Βουλή και δίνω μόνη μου τις προσκλήσεις στα κοινοβουλευτικά κόμματα πλην ενός (ευνόητο). Εννοεί την ΧΑ. Στο ΚΚΕ μου είπαν ευχαριστούμε θα δούμε τι θα πει το γραφείο. ΚΑΙ ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, για μια ακόμη φορά.

Παραθέτω τα παραπάνω, για να μην παραπονιούνται, στην Πάτρα, που το «τιμημένο» και «Οθόδοξο» τμήμα του κομματικού Ιερατείου της 12ου Συντάγματος δεν δίνει παρών στην αντίστοιχη εκδήλωση για τους εκτελεσμένους στο Γηροκομειό, που πραγματοποιείται  από τα "Πέτρινα Χρόνια" με την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: