ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ν. Παππάς: Αν ο Μητσοτάκης φοβάται ας στείλει τον Τόμσεν!

Ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι «χρειαζόμαστε περισσότερους γιατρούς (…) για να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους οι πολίτες. Χρειαζόμαστε πολλούς δασκάλους για να μην έχουν πολλά παιδιά οι αίθουσες στα σχολεία μας. Χρειαζόμαστε περισσότερους πυροσβέστες για να έχουμε άρτια προστασία στο ενδεχόμενο πυρκαγιάς». 


Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι αντικοινωνικό και «θα προκαλέσει κοινωνική, πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Νότιο Τομέα Αθηνών και υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Όπως είπε, «γι΄ αυτό ο κ. Μητσοτάκης φοβάται να πάει στο ντιμπέιτ με τον Τσίπρα και πρόσθεσε ότι «αν φοβάται να πάει στο ντιμπέιτ με τον Τσίπρα, θα ήταν καλό να στείλει τον Τόμσεν στη θέση του. Γιατί ο Τόμσεν ορισμένα πράγματα τα λέει και πιο ήπια από τον ίδιο (σσ τον Κ. Μητσοτάκη). Δηλαδή, ο Τόμσεν έχει καταλάβει ότι η χώρα μας θα πορευτεί με το 1 προς 1 στο Δημόσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: