ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Αλ. Τσίπρας από την Κάλυμνο: Στηρίζουμε έμπρακτα τα νησιά μας



Μεγάλη η χαρά και η τιμή να βρίσκομαι στο νησί της Καλύμνου και ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κάλυμνο στα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού - Ποια έργα δημοπρατούνται ή κατασκευάζονται.


"Αυτονόητο το αίτημα για την ίδρυση στης σχολής εδώ στην Κάλυμνο. Πριν από 12 μήνες δεσμεύτηκα να το κάνουμε πράξη" είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο χαιρετισμό του τονίζοντας ότι η κυβέρνηση υλοποιεί σε χρόνο ρεκόρ ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων. "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη", "σήμερα είναι μέρα χαράς για όλους μας"

"Το δικό μας όραμα είναι μια Ελλάδα δίκαιη, μια Ελλάδα διαρκούς ανάπτυξης" αναφέρε μεταξύ άλλων υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι να κάνουμε την πατρίδα μας σημαντική και πάλι. "Μας αξίζει να στοχεύουμε ψηλά και θα συνεχίσουμε αυτό τον δύσκολο αγώνα".

Στην επιδότηση καυσίμων, το μεταφορικό ισοδύναμο και έργα υποδομής για την Κάλυμνο αναφέρθηκε επίσης ο Πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: