ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οι ακροδεξιές παρέες του Κώστα Μπακογιάννη...!

Βόλτα στον Άγιο Παντελεήμονα με ξεναγό του τη Χ.Α. 

Στις 29 Νοεμβρίου ο Κώστας Μπακογιάννης αποφασίζει να επισκεφτεί την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα και, όπως ο ίδιος γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περπάτησε τη γειτονιά “με μια νέα μητέρα που γεννήθηκε εδώ και συνεχίζει να μένει εδώ και να μεγαλώνει το τεσσάρων ετών παιδί της”. 


Η οποία είπε στον υποψήφιο δήμαρχο της πρωτεύουσας ότι “δεν μπορεί να πάει το παιδί στην παιδική χαρά γιατί έχει αλλάξει χρήση, αφού έχει γίνει αποχωρητήριο, στέκι τοξικομανών και χώρος παρεμπορίου”.

Στον περίπατο αυτόν ο Κώστας Μπακογιάννης, εκτός από τη μητέρα, είχε εκ δεξιών του και τον άνθρωπο που μπορούσε από πρώτο χέρι να του πει τι ακριβώς έχει γίνει με την περίφημη παιδική χαρά του Άγιου Παντελεήμονα, καθώς ήταν αυτός που το 2009 είχε πρωτοστατήσει στο “κλείδωμά” της ώστε να αποκλειστούν απο την πλατεία οι “λαθρομετανάστες” και τα παιδιά τους.

Πρόκειται για τον Σπύρο Γιαννάτο, γνωστό ακροδεξιό κάτοικο της περιοχής, που στο παρελθόν έχει πάρει μέρος σε ρατσιστικές κινητοποιήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποκορύφωμα την επίθεση με αυγά, γιαούρτια και ντομάτες σε βάρος της ομάδας του αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Ελεύθερη Αττική” και του Αλέκου Αλαβάνου, που έγινε τον Οκτώβριο του 2010. 

Τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη βόλτα φρόντισε να έχει δίπλα του ο Κώστας Μπακογιάννης αφού επέλεξε να περπατήσει την οδό Φυλής με τον ακροδεξιό που το 2107 καταδικάστηκε, μαζί με τη Θέμιδα Σκορδέλη, σε δεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση κατά του Αλέκου Αλαβάνου, μια επίθεση που αποτελούσε μέρος της συνολικότερης δράσης της Χ.Α. στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, με αποκορύφωμα το αιματηρό αντιπροσφυγικό πογκρόμ του 2012.
____________________
(Εκτενές απόσπασμα από το άρθρου του  στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΑΥΓΗ)

Έμμεση απάντηση Κ. Μπακογιάννη στην ΑΥΓΗ

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντώντας εμμέσως στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, σε ανάρτησή του στο facebook, αφήνει να εννοηθεί ότι δε γνώριζε την πολιτική ταυτότητα του συγκεκριμένου ατόμου και αυτή η απάντηση προκαλεί εύλογη απορία. Πως μπορεί ένας πολιτικός του ύψους της οικογενείας Μπακογιάννη να μην γνωρίζει με ποιον μπορεί να συναγελάζεται;

Μεταξύ άλλων γράφει:

«Στην εποχή μας, ευτυχώς, μετά απο αγώνες, όταν συναντάς ανθρώπους, δε ζητάς πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων».

«Όσο για την ΧΑ, τον φασισμό τον τρέφει η εγκατάλειψη στην οποία έχει καταδικάσει την πρωτεύουσα η πολιτεία. Ας αναλογιστεί λοιπόν τις ευθύνες της και ας αφήσει εμάς να τον πολεμήσουμε. Όχι με λόγια στην τηλεόραση και το ίντερνετ, αλλά στην πράξη, με έργο στις γειτονιές».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: