ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Αύριο Σάββατο, δημοσία δαπάνη, η κηδεία Γ. Τσουμπρή



Το ΚΚΕ Αχαΐας αποχαιρετά τον Γιώργο Τσουμπρή  Ήταν στέλεχος του κόμματος
Ψηφίσματα των ΕΕΤΕΜ, ΚΚΕ, Δήμων Πατρέων και Ερυμάνθου

Το απόγευμα της Πέμπτης χθες, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών,  ο μηχανικός Γιώργος Τσουμπρής, μέλος για πολλά χρόνια της ΔΕ του Ν.Τ. της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, επικεφαλής με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης - Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕΕ» και δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου

Για την αναγγελία θανάτου του συναδέλφου της Γεωργίου Τσουμπρή. Πτυχιούχου  Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε., εξέδωσε ψήφισμα η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, συνελθούσα εκτάκτως σήμερα.  Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει τη μεγάλη της λύπη για τον θάνατο του 47χρονου Γιώργου Τσουμπρή.  


Σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΕΤΕΜ αναφέρει τα εξής: "Υπήρξε αξιόλογος επιστήμονας - συνεργάτης & συνδικαλιστής της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, καθώς και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου με τον συνδυασμό Αγωνιστική Συσπείρωση, όπου εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Ήταν καθηγητής σε σχολείο με παιδιά με ειδικές ανάγκες".

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, 8 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής στο Αστέρι του Δήμου Ερυμάνθου, δημοσία δαπάνη από το Δήμο Ερυμάνθου.
 
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Έφυγε χθες Πέμπτη 6 Δεκέμβρη από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών  ο σύντροφος Γιώργος Τσουμπρής. 

Ο σύντροφος  υπήρξε στέλεχος του Κόμματος, ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ερυμάνθου και υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς και μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ του Παραρτήματος της Πάτρας. Ο σύντροφος ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός, υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ν.Τ. της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΚ– Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε., ήταν επίσης καθηγητής σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη για την απώλεια του συντρόφου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στη σύζυγο, τα δύο του παιδιά και την οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, 8 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής στο Αστέρι του Δήμου Ερυμάνθου».

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης
 
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Γιώργου Τσουμπρή.

Ο Γιώργος Τσουμπρής ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, 8 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής στο Αστέρι του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον πρόωρο χαμό του εκλιπόντος Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλή της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ερυμάνθου» Γιώργου Τσουμπρή.

Ο εκλιπών υπήρξε μαχητικό και δραστήριο μέλος του Δ.Σ, του Δήμου Ερυμάνθου, τον διέκρινε η ευσυνειδησία το ήθος και η αγάπη του για την περιοχή μας και τους κατοίκους της. Είναι προφανές ότι η απώλειά του αποτελεί πλήγμα και δυσαναπλήρωτο κενό για το Δ.Σ. και το Δήμο μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του.

Το Δ.Σ. του Δήμου Ερυμάνθου που συνήλθε εκτάκτως σήμερα εξέδωσε ομόφωνα σχετικό ψήφισμα για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Τσουμπρή και αποφάσισε η κηδεία του να γίνει «δημοσία δαπάνη».

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του Γιώργου Τσουμπρή.

Ο Γιώργος Τσουμπρής ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συλλυπείται θερμά την σύζυγό του, τα παιδιά του και τους οικείους του.


Η ΔΕ του Νομαρχιακού Τμήματος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας

Επίσης με θέμα «Αναγγελία Θανάτου του συναδέλφου Γεωργίου Τσουμπρή Πτυχιούχου  Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, συνήλθε Έκτακτος σήμερα Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018 και εξέφρασε τη βαθιά οδύνη για την απώλεια του συναδέλφου μας και συναγωνιστή Γεωργίου Τσουμπρή και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.  Να έκδοσει το παρόν ψήφισμα
2.  Να έκφραση η Δ.Ε. του Νομαρχιακού Τμήματος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, τα  θέρμα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3.  Να παραστούν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στην κηδεία του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018 & ώρα: 12:οο π.μ. στο χωρίο Αστέρι Δήμου Ερυμάνθου .
4. Να καταθέσει στεφάνι στην εξόδιo ακολουθία.
5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: