ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Να οι αυριανοί αθληταράδες του ΣΕΓΑΣ με το Kids Athletics, της IAAF!



Να λοιπόν και οι αυριανοί αθληταράδες του ΣΕΓΑΣ με το Kids Athletics, της IAAF! Δίνουμε βάρος στον πρωταθλητισμό (ή μήπως η IAAF και ο ΣΕΓΑΣ άλλαξαν στόχο άθλησης πέραν από αυτή του σωματειακού αθλητισμού;) και φυσικά με επίδικο τον πρωταθλητισμό, που γεννά... αθληταράδες, αλλά όχι μαζικό λαϊκό αθλητισμό, που τόσο τον έχει ανάγκη η χώρα και τα παιδιά μας!


Στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων, στην πλαζ της Αγυιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί, το πρόγραμμα της IAAF, Kids Athletics, από τον ΣΕΓΑΣ, με υπεύθυνους τους: Απόστολο Αποστολόπουλο, Δημήτρη Ορφανόπουλο και Θεόδωρο Νικήτα.

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί και με όλα τα παιδιά και των άλλων περιόδων της κατασκήνωσης, έχει ως στόχο την διάδοση και ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού και είναι άλλη μια δράση στα πλαίσια της συνεργασίας και της στήριξης από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού με τον ΣΕΓΑΣ και τους Δευτεροβάθμιους Αθλητικούς Φορείς» μας ενημερώνει σχετικό πληροφοριακό δελτίο του Δήμου.

Συγγνώμη για την χυδαϊστί έκφραση, αλλά δεν γίνεται να το καταπιώ! Άμα έχει πάρει χαμπάρι ο Δήμος τίποτε από τα περί «κλασικού αθλητισμού» και «άλλης δράσης» να μου τρυπήσετε την μύτη! Ή μάλλον, την πιο βαριά τιμωρία,  να με υποχρεώσετε να ξαναψηφίσω Πελετίδη!

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία των Θερινών ΚΔΑΠ ξεκίνησε από τις 19/6/2017 και θα ολοκληρωθεί στις 11/8/2017  διαρθρωμένη σε 4 περιόδους διάρκειας 2 εβδομάδων η καθεμιά.

Τα  παιδιά που φιλοξενούνται είναι ηλικίας 8-14 χρονών και η μεταφορά τους γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία του ΚΟΔΗΠ λεωφορεία. Η ημερήσια απασχόληση περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και  δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Άντε και με το καλό στο τέλος της περιόδου εύχομαι να έχουν βγει και οι  πρώτοι πρωταθλητές, έτσι που του χρόνου να αγωνιστούν στο πλαίσιο της IAAF, στους παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, που θα γίνουν στο... Φεγγάρι!  




Δεν υπάρχουν σχόλια: