ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στον Πεπανό



Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες εκ μέρους του ΠΕΑΚ για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Κορασίδων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας το διάστημα 13-16 Ιουλίου. 


Τα τεχνικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς στις εγκαταστάσεις του «Α. Πεπανός», ώστε όλα να είναι έτοιμα από πλευράς υποδομών, να φιλοξενήσουν κάτω από άριστες συνθήκες τους 1.006 αθλητές και αθλήτριες από 127 σωματεία από όλη την Ελλάδα, τους προπονητές και τους συνοδούς τους οι οποίοι θα δώσουν «παρών» στους αγώνες.

Για την επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ κ. Νίκος Κανελλάκης βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τη διοίκηση της ΝΕΠ, η οποία είναι συνδιοργανώτρια των αγώνων. 

Οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης του «Α. Πεπανός» εποπτεύονται από τον Έφορο του ΠΕΑΚ κ. Αποστόλη Σταθόπουλο, ενώ σημαντική είναι η συμβολή του υπάλληλου του ΠΕΑΚ, κ. Βασίλη Μακρόπουλου, με την πολυετή του εμπειρία.

Επαφές ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2017 -2018

Στο μεταξύ η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας ξεκίνησε κύκλο επαφών με τις διοικήσεις των αθλητικών σωματείων οι οποίες κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2017 -2018. Η Δ.Ε. του ΠΕΑΚ, όπως έχει τονίσει ο πρόεδρος κ. Νίκος Κανελλάκης, είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τη νομοθεσία και να μην επιτρέψει να χρησιμοποιούνται χωρίς συμβάσεις και συμφωνητικά οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Κανελλάκη, συναντήθηκε με τον με τον πρόεδρο της ΚΑΕ «Προμηθέας Πατρών» κ. Χρήστο Μήλα και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Ευάγγελο Λιόλιο. 

Αντικείμενο της συνάντησης, η οποία έγινε την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, ήταν η υπογραφή νέας σύμβασης για τη χρήση του γηπέδου «Δ. Τόφαλος» από την ομάδα του Προμηθέα για το πρωτάθλημα της Basket League (Α1 Εθνική) και το Κύπελλο Ελλάδας.

Εκ μέρους της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ  Πάτρας στη συνάντηση συμμετείχαν ο ταμίας κ. Πολυχρόνης Θωίδης, ο Έφορος κ. Αποστόλης Σταθόπουλος και το Μέλος κ. Άγγελος Ροζής. 

Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές των δυο μερών, ώστε να οριστικοποιηθούν οι όροι της νέας σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: