ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Διαγραφή χρεών προς ΔΟΥ από νοσηλεία ανασφάλιστωνΠάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου, ήταν η απαλλαγή του από τα χρέη λόγω υγείας, που αποτελούν πρόσθετο βάρος καθώς η μη εξόφλησή τους αποτελεί λόγω μη έκδοσης φορολογικής ενημερότητας, λέει ο πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ Γιώργος Ρώρος (δεξιά).


«Αναμένουμε άμεσα  την υπογραφή της εν λόγω νομοθετικής διάταξης και  να γνωρίζετε ότι έχετε τις θερμές ευχαριστίες του εμπορικού κόσμου» λέει ο Ε&ΕΣ Πατρών προς τον Υπουργό

Έπειτα από τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού σχετικά με τον σχεδιασμό νομοθετικής ρύθμισης για τη διαγραφή χρεών προς τις Δ.Ο.Υ. που δημιουργήθηκαν από νοσηλεία ανασφάλιστων, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών απέστειλε στον Υπουργό σχετική επιστολή σύμφωνα με την οποία τονίζει τη σπουδαιότητα της εν λόγω νομοθετικής ρύθμισης.
Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
 «Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις σας,  σχεδιάζεται από το Υπουργείο Υγείας νομοθετική ρύθμιση με την οποία προβλέπεται διαγραφή χρεών προς την Εφορία που δημιουργήθηκαν από νοσηλεία ανασφάλιστων ασθενών πριν από το 2015, κόστους 28.000.000 ευρώ. Επιπλέον, αναφέρατε ότι 150.000.000 ευρώ «πάγωσαν» με ενέργειες της κυβέρνησης και δεν μεταφέρθηκαν στις Δ.Ο.Υ.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελούσε πάγιο αίτημα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. Μάλιστα για το χρονικό διάστημα μέχρι και το 2015  μας απασχόλησε έντονα εξαιτίας της τεράστιας ταλαιπωρίας των συναδέλφων στα νοσοκομειακά ιδρύματα, οι οποίοι πέρα από τα προβλήματα υγείας που καλούνταν να αντιμετωπίσουν ήρθαν αντιμέτωποι και με χρέη νοσηλείας  εφόσον  έμειναν ανασφάλιστοι ως απόρροια της οικονομικής κρίσης λόγω των μνημονίων που έπληξαν τη χώρα μας.
Η πρόθεση του Υπουργείου σας να δώσει λύση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα απαλλάσσοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας, αναδεικνύει αφ’ ενός  την κοινωνική ευαισθησία που σας διέπει και αφετέρου δίνει την ευκαιρία σε συναδέλφους εμπόρους και επαγγελματίες να ανακτήσουν την φορολογική τους ενημερότητα. Αναμένουμε άμεσα  την υπογραφή της εν λόγω νομοθετικής διάταξης και  να γνωρίζετε ότι έχετε τις θερμές ευχαριστίες του εμπορικού κόσμου».
Δημοσίευση σχολίου