ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Δήμος: «Οι γονείς θα μείνουν με το "χαρτί στο χέρι"»


Φωτογραφία αρχείου από την λόγω ανικανότητας ουρά στον ΚΟΔΗ Πάτρας.



Επιρρίπτει την ευθύνη στην κυβέρνηση για τις ουρές των γονιών στον ΚΟΔΗΠ και όχι στην δημοτική ανικανότητα!


Ο Δήμος Πατρέων απολογούμενος για την ανικανότητά του να εξυπηρετήσει τη κάλυψη παιδιών στους παιδικούς του σταθμούς, ρίχνει τα βάρη της ευθύνης στην κυβέρνηση και επιτίθεται σε ΜΜΕ επειδή δεν προσκυνούν στον βωμό της ανικανότητας! Τα οποία τώρα, που δεν την χαϊδεύουν στο συγκεκριμένο ζήτημα,« δημιουργούν εντυπώσεις»

Αλλά επειδή ακριβώς είναι γνωστή η αβελτηρία χρόνων που επικρατεί στους δήμους, η κυβέρνηση  φρόντισε να εφοδιάσει κάθε ζευγάρι γονιών με το εισιτήριο (Vouchser) που ισχύει και στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!

Όμως η ιδεοληψία για κρατικοποίηση των πάντων, οδηγεί την δημοτική αρχή να εκχυδαΐζει το πρόβλημα με χαιρέκακες διατυπώσεις του τύπου, οι γονείς θα μείνουν με το "χαρτί στο χέρι"».

Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει στο κομματικό ιερατείο της Μαιζώνος κατά τον ίδιο τρόπο με το γνωστό: «Υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».

Αλλά, στου κουφού την πόρτα...

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων δικαιολογείται με τα παρακάτω:  

«Συνεχίζουν και σήμερα ορισμένα μέσα ενημέρωσης να δημιουργούν εντυπώσεις και εμμέσως πλην σαφώς να «δείχνουν» ως υπεύθυνη την Δημοτική Αρχή για την χθεσινή ταλαιπωρία των γονιών που είναι δικαιούχοι Vouchser, για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι αποκλειστική ευθύνης της κυβέρνησης και όχι του Δήμου οι αποκλεισμοί των παιδιών από τους Σταθμούς και η ταλαιπωρία των γονιών.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση που εκατοντάδες δικαιούχοι θα μείνουν με το «χαρτί στο χέρι».

Η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει όχθη. Στηρίζει τα νέα ζευγάρια, τους γονείς, τους εργαζόμενους και τους ανέργους και μαζί τους αγωνίζεται: για να μπορούν όλα τα παιδιά χωρίς όρους και προϋποθέσεις να έχουν προσχολική αγωγή, σε δημόσιους Παιδικούς Σταθμούς, χωρίς τροφεία και άλλες επιβαρύνσεις.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Οργανισμού, που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, εργάστηκαν πέραν του ωραρίου τους, για να εξυπηρετήσουν τους 470 δικαιούχους που προσήλθαν, όπως και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, που εξυπηρέτησαν και τους 137 δικαιούχους που προσήλθαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: