ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Χ…άμιλα…
·        Εντάξει παιδιά της… Ελλάδος παιδιά

·        Με αυτή τη λογική δεν έπρεπε να μιλάτε για τη Γεφυρα Ριου-Αντιρρίου
·        Ο Τρικούπης τη σκέφτηκε
·        Αλλά επί ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε
·        Χωρίς πως και γιατί…
·        Τον Άγιο Ανδρέα τον είχατε …στραυρωμένο χιαστί χρόοοοονια
·         Φώφη Γεννηματά η  έρευνα από τη   Δικαιοσύνη  για καταγγελίες που αφορούν τον Σημίτη είναι «επίθεση στον Πρωθυπουργό που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ».
·        Ω, ναι…
·        Μην  αγγίζετε τον «αρχιερέα της διαπλοκής»
·        «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».
·        Και ..έχασε η Βενετιά βελόνι…
·        Βέβαιος ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα εγκριθεί από τον ESΜ η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά από την τηλεδιάσκεψη «κορυφής» του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας στην οποία συμμετείχε.
·        Ευκλείδη, πάω ταμείο αύριο
·        Μην εκτεθούμε…
·        Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου  Ρεθύμνου αναφέρει:"Στις 4 και 5 Ιουλίου 2017, Κλιμάκιο με δύο Ειδικούς Επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας από την Αθήνα, σε συνεργασία με το Κέντρο μας, διενήργησαν ελέγχους σε Επιχειρήσεις του Νομού για την εφαρμογή της τήρησης αμοιβής και αδήλωτης υποκρυπτόμενης ( μαύρης ) ανασφάλιστης εργασίας . Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, θέλει να ευχαριστήσει τους Ειδικούς Επιθεωρητές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Νομό μας, για το σθένος και την αυτοθυσία που επιδεικνύουν καθημερινά, προκειμένου να ελεχθούν και να τιμωρηθούν οι παραβάσεις στις επιχειρήσεις που δεν τηρούν την εργατική νομοθεσία και εκμεταλλεύονται την σημερινή κρίση στο βωμό του κέρδους σε βάρος των εργαζομένων, που πιέζονται να δέχονται μισθούς πείνας και ανασφάλιστης εργασίας με τον φόβο της ανεργίας .
·        Νομίζω ο Άρειος Πάγος  θα αποφανθεί ότι δεν υπάρχει θέμα απειλής απλώς σφίγγουν οι …κώλοι…
·        Sueddeutsche Ζeitung (SΖ).Πλέον  εκτός από τον τύπο, έχουν και οι γερμανικές αρχές πρόσβαση στα λεγόμενα «Panama Papers». Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος (Bundeskriminalamt) θα συντονίσει μια μεγάλης εκτάσεως έρευνα είτε πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος, είτε για φοροδιαφυγή, είτε για οργανωμένο έγκλημα ή άλλες ποινικά κολάσιμες πράξεις.
·        Έχουν περάσει 5 χρόνια , δεν είναι αποδεκτή η ταλαιπωρία των φοροφυγάδων…
·        G20: 20.000 αστυνομικοί, 28 ελικόπτερα, 185 σκύλοι και 3.000 οχήματα
·        Οι …λαοπρόβλητοι
·        Βλητοί…
·        Handelsblatt:  Η εφημερίδα επικρίνει την ποινική δίωξη της ελληνικής δικαιοσύνης κατά τριών ξένων εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ αλλά και κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου. Και έχει στη διάθεσή της επιστολή του επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ προς την ελληνική κυβέρνηση στις 19 Ιουνίου, όπου εκφράζει την έκπληξή του, χαρακτηρίζοντας τις εν λόγω υποθέσεις «εξαιρετικά ζημιογόνες» για τη φήμη της Ελλάδας.
·        Τι δεν καταλαβαίνεις;
·        Ότι θέλουν να σώσουν όλα τα κοράκια, λαμόγια, απατεώνες κλπ;
·        Βαρουφάκης: «Η οργανωμένη άμυνα της Ελλάδας απέναντι στα εκβιαστικά σχέδια της τρόικας, ήταν αυτονόητο καθήκον κάθε υπουργού Οικονομικών που εκπροσωπεί τη χώρα και όχι τους δανειστές. Κομμάτι αυτής της άμυνας ήταν και το παράλληλο σύστημα πληρωμών, που ήταν, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, ο μόνος τρόπος να κρατηθεί η χώρα βιώσιμα εντός ευρώ. Όμως, η ΝΔ ειδικά και η τρόικα εσωτερικού εν γένει, έχουν ως μόνο μέλημα να ρίχνουν νερό στο μύλο του κ.Σόιμπλε».
·        Εξ’ ου και η …λειψυδρία…
·        Παρουσία Γκουτέρες η τελευταία πράξη στο Κραν Μοντάνα
·        Δεν θέλω να μας απογοητεύσω
·        Δεν θα βγει ΤΙΠΟΤΑ
·        Διότι η Τουρκία δεν έχει άλλο αφήγημα…
·        Και η Τουρκία ζει πλέον με το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» .
·        Δεν πήγαν στη Βουλή , στη συζήτηση για το πόρισμα της προανακριτικής για τον Γιάννο Παπαντωνίου, Κυριάκος Μητσοτάκης.
·        Τζιζζζζζζζζζζζζ…
·        Αστυνομικές δυνάμεις στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία συνέλαβαν 32 υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών και «ξέπλυμα» χρήματος, στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής επιχείρησης κατά της εγκληματικής οργάνωσης Καμόρα.
·        Είδες για να είναι οργανωμένοι οι παράνομοι …καμορατζήδες…
·        Ενώ εδώ …ανοργάνωτοι
·        Jεπούλησαν το Ντυνάν
·        Πήραν μίζες
·        Έκαναν ολυμπιακούς (χρέους)
·        Τρώνε τα μεροκάματα των εργαζομένων,
·        Εξαγνίζουν του ναζί δολοφόνους…
·        …αναρχικοί της ανομίας…
·        Οπαδοί του προέδρου Μαδούρο πραγματοποίησαν χθες εισβολή στο κτίριο της Βουλής της Βενεζουέλας και ξυλοκόπησαν βουλευτές της αντιπολίτευσης με καδρόνια και μεταλλικούς σωλήνες. Εν τω μεταξύ, ο Οσκαρ Πέρες, ο αστυνομικός που την περασμένη εβδομάδα άνοιξε πυρ εναντίον του ανωτάτου δικαστηρίου και του υπουργείου Εσωτερικών, επανεμφανίστηκε χθες σε βίντεο με το αυτόματο όπλο παρά πόδα, παρακινώντας τις αντικυβερνητικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν για την «απελευθέρωση» της χώρας.
·        Οι εισβολείς ήταν με μάσκες…
·        Από …σεμνότητα(;)
·        Αυτά τα κάνουν οι προβοκάτορες…
·        Ο δε Όσκαρ …στυλοβάτης της δημοκρατίας…
·        Βαρουφάκης: Εν γνώσει Τσίπρα από το 2014 το σχέδιο παράλληλων πληρωμών
·        Και το απέρριψε-όπως φάνηκε- άνευ επαίνων…
·        Στην τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο Γ. Παπαντωνίου
·        Ως …άτακτος …
·        Tην αφαίρεση της επιτοίχιας αναμνηστικής πλάκας για τον Στάλιν στο κτίριο της Κρατικής Νομικής Ακαδημίας τη Μόσχας ζήτησε από τον πρύτανη του ιδρύματος το Κρεμλίνο, μέσω του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παρά την ρωσική προεδρία. Αλλά μια παρόμοια πλάκα υπάρχει  και στον χώρο υποδοχής  του Υπουργείου Εξωτερικών. Και στην Νομική Ακαδημία της Μόσχας, έχει την θέση της  επειδή υπενθυμίζει στους νομικούς πόσο σημαντικό είναι να σέβονται τον νόμο και να μην καταλήγουν σε διώξεις".  
·        Η πλάκα μένει και όλοι είναι ικανοποιημένοι
·        Ο καθένας με την ερμηνεία του…
·        Ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου 2017, η πρώτη περίοδος υποβολών αιτήσεων για την δράση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον δεύτερο κύκλο του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 09.08.2017.Οι  υποβολές αιτήσεων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr.
·        Παιδιά σηκωθείτε από …καναπέδες, καρέκλες , σκαμπό…
·        Υπάρχουν ευκαιρίες, εφόσον υπάρχουν δυνατότητες…
·        Με εκτεταμένες αναφορές στην οικονομική εμπειρία της Ελλάδας διανθίσθηκε η χθεσινή συζήτηση για τον προϋπολογισμό στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, με την συντηρητική πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, θέλοντας να αποκρούσει τις επιθέσεις του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν για το αυστηρό ανώτατο όριο στους μισθούς του δημοσίου.
·        Και εργαλειοθήκη….



Δεν υπάρχουν σχόλια: