ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Προσπαθεί να ανατρέψει τον ασφαλιστικό νόμο Ομπάμα

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο ρεπουμπλικάνος Πολ Ράιαν, κάλεσε σήμερα τη Γερουσία να εγκρίνει κάποιου είδους νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης, ώστε το κοινοβούλιο να μπορέσει να ακυρώσει και να αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα -το λεγόμενο Obamacare- μία ημέρα αφού η προσπάθεια του κόμματός του για να νομοθετηθεί ένα νέο σύστημα κατέρρευσε.


 Άλλη μια γερουσιάστρια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει το νομοσχέδιο που θα καταργεί το Obamacare εάν ταυτόχρονα δεν κατατεθεί και κάποιο σχέδιο για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης.

Με την απόφασή της αυτή η Λάιζα Μουρκόφσκι, που εκλέγεται στην Αλάσκα, ουσιαστικά μπλοκάρει την προσπάθεια του κόμματός της να προωθήσει το νομοσχέδιο ανάκλησης του Obamacare.

«Για να ανακαλέσεις κάτι θα πρέπει να το αντικαταστήσεις. Ήδη έχει δημιουργηθεί αρκετό χάος και κάτι τέτοιο απλώς θα επέτεινε το χάος» είπε στους δημοσιογράφους η Μουρκόφσκι, δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσει κάθε προσπάθεια κατάργησης του υπάρχοντος συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: