ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ποτάμι η Μεσσάτιδος - Κεραυνός σε 8ώροφη οικοδομή

Στους αρκετούς κεραυνούς που χτύπησαν την περιοχή Αχαΐας, αξιοπρόσεκτος είναι αυτό που επληξε πολυκατοικία στην συνοικία Ταμπαχάνων της Πάτρας. Στην οδό Μεσσάτιδος 11, όπου και η μοναδική οκταώροφη πολυκατοικία έπεσε κεραυνός το βράδυ Κυριακής της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί η ηλεκτρική εγκατάστασή της, και να διακοπή η παροχή ρεύματος προς ότι κινείτο με ρεύμα.  Επίσης από την κατεβασιά της Αρόης έγινε ποτάμι η οδός προ της πολυκατοικίας.
 
Παράλληλα ζημιές σε καλλιέργειες, κυρίως σε αμπέλια, καθώς και σε ελαιόδεντρα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε και τη Δυτική Αχαΐα την Κυριακή.Όπως είπε στο thebest.gr o Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος ζημιές σε καλλιέργειες προκλήθηκαν σε διάφορες περιοχές του Δήμου, όπως στα χωριά Ριόλος, Λάππα, Απιδεώνας, Σαγαίικα, Μύρτος, Καρέικα, Καραμεσινέικα, ενώ σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε Κάτω Αχαΐα, Λακκόπετρα και Λιμνοχώρι. Επιπλέον προκλήθηκαν δύο πυρκαγιές απο κεραυνούς σε Μύρτο και Λακκόπετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: