ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        «Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.»
·        Όπως κατάλαβες θα συνεχίσουν να μπογδανίζουν…
·        Όπως το αφαιρεμένο…
·        Γιουνκερ: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι γελοίο, πολύ γελοίο», τόνισε μιλώντας στα γαλλικά. «Είστε γελοίοι», «το κοινοβούλιο είναι εντελώς γελοίο», επέμεινε στη συνέχεια στα αγγλικά, κατά την έναρξη μιας πρωινής συζήτησης αφιερωμένης στον απολογισμό της μαλτέζικης προεδρίας της ΕΕ που ολοκληρώθηκε τέλος Ιουνίου. «Αν ο κ. Μούσκατ ήταν η κα Μέρκελ, όσο δύσκολο κι αν είναι να το φανταστεί αυτό κανείς, ή ο κ. Μακρόν ... θα είχαμε μια γεμάτη αίθουσα», δήλωσε ο Γιούνκερ αναφερόμενος στους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ιταλός Αντόνιο Ταγιάνι, τον διέκοψε για να τον επαναφέρει στην τάξη. «Κύριε πρόεδρε, σας παρακαλώ, χρησιμοποιείστε διαφορετική γλώσσα, δεν είμαστε γελοίοι, σας παρακαλώ»,
·        Αλλά και η επιτροπή σας δεν πάει πίσω κ. Πρόεδρε της Κομισιόν…
·        Αν μην αναφέρουμε –δεκάδες ‘ισως εκατοντάδες – παραδείγματα…
·        Βήμα πρώτον
·        Να σταματήσει η γελοιότητα
·        Βήμα δεύτερον
·        Να σταματήσει η υποκρισία
·        Άλλα …998 βήματα
·        Μόνο…
·        Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ, για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε κοινωνικές δομές (παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ κ.λπ.) οι έγκυρες αιτήσεις που κατατέθηκαν ήταν φέτος 132.982 (αυξημένες κατά 9% συγκριτικά με πέρυσι). Κάτι που σημαίνει ότι, παρά την εξασφάλιση της μεγαλύτερης χρηματοδότησης των τελευταίων ετών (205 εκατ. ευρώ), περίπου 33.000 παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις θα μείνουν εκτός δωρεάν φιλοξενίας.
·        Να κόψετε τον πισινό σας να πάνε όλα τα παιδιά
·        Παιδιά ενός κατώτερου μισθού…
·        Η απόδοση του ομολόγου λήξης 17/4/2019 υποχώρησε στο 3,40% που είναι νέο χαμηλό από τον Ιανουάριο  του 2010. Η απόδοση του 10ετούς κρατικού ομολόγου –που λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2027– διαμορφώθηκε χθες στο 5,25% που είναι το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2014. Ταυτόχρονα, το spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησε στις 478 μονάδες βάσης που είναι τα χαμηλότερα επίπεδα από το α΄ εξάμηνο του 2014.
·        Σταϊκούρας: «Κατά τα άλλα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να πανηγυρίζει για την πρόσφατη συμφωνία. Αποδεικνύοντας, για ακόμη μία φορά, ότι είναι “Κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου”»
·        Τι να σου πως ρε Χρήστο.
·        Λες οι αγορές  να είναι …πουλημένες στους Συριζανέλ;
·        Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ απέρριψε την τρίτη προσφυγή την οποία υπέβαλε η «Πόρτο Καρράς», ενάντια στην ανάθεση του έργου στην ιταλική εταιρεία GD Infrastrutture, η οποία έχει αναδειχθεί σε προσωρινό ανάδοχο, καταθέτοντας υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης 45%, έναντι 37%
·        Σε ένα μήνα θα υπογραφεί η συμφωνία κατασκευής της σιδηροδρομικής Γραμμής  Ψαθόπυργος –Ρίο
·        Αλλά αυτές οι απόπειρες εμπλοκής του έργου μόνο …αθώες δεν είναι…
·        Μ.Μπαλαούρας: Οι πιο εφικτές λύσεις προβλέπουν την υπογειοποίηση της γραμμής από τον Άγιο Διονύσιο μέχρι τον Άγιο Ανδρέα (η μία μέσω της υπάρχουσας όδευσης και η άλλη με νέα όδευση μέσα από το λιμάνι). Οι λύσεις αυτές συνοδεύονταν από την εισαγωγή τραμ στις συνοικίες, τη διατήρηση του προαστιακού με συνολικό κόστος 220-250 εκατ. ευρώ.
·        Με τη βοήθεια των …Αγίων κάτι θα γίνει Μάκη…
·        Αλλιώς θα βλέπουμε τα τρένα στις οθόνες
·        Να περνούν…
·        Δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα», πρόκειται για διαδικαστικά θέματα, υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να εκταμιευτούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος
·        Κάντε γρήγορα γιατί αρχίζει το …στερητικό σύνδρομο…
·        Εντουάρ Φιλίπ :. Το χρέος μας έχει φθάσει σε ένα ανυπόφορο ύψος: 2.147 δισεκ. ευρώ. Κάθε χρόνο η Γαλλία δαπανά 42 δισεκ. ευρώ για την αποπληρωμή των τόκων, πρόκειται για ένα ποσό που ξεπερνάει τον προϋπολογισμό μας για την εθνική άμυνα.
·        Άστα Έντουαρντ , εμείς να δεις τι τραβάμε…
·        Και δεν πρόκειται να μας  κάνουν μεγάλα σκόντα στο χρέος
·        Γιατί θα τα ζητήσετε και εσείς
·        Και οι Ιταλοί
·        Και …βράστα…
·        Αν έκανες δεύτερο γάμο τι θα άλλαζες;
·        Γυναίκα…

·        Η Ιταλία έστειλε τελεσίγραφο  στην Αυστρία για τα σχέδια  της να στείλει στρατό στα σύνορα

·        Αυστροουγγαρία η παλινόρθωση ενός εφιάλτη…

·        Σπ. Σημίτης: «Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη, εναντίον οιουδήποτε επιδιώξει τη συκοφαντική δυσφήμισή μου»

·        Περιμένουμε…

·        Γιατί κάποιοι το έκαναν επωνύμως…

·        Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη έχουν ζητήσει οι ελληνικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

·        Σιγά το …έγκλημα…
·        Μερικές χιλιάδες από μεροκάματα και εισφορές δεν απέδωσε…
·        Και ωφελήθηκε…
·        Η μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μισθωτού, έστω και μακροχρόνια, δεν αρκεί από μόνη της να θεμελιώσει την έννοια της βλαπτικής μεταβολής των όρων της σύμβασης εργασίας του, αν δεν συνδέεται και με την πρόθεση του εργοδότη να εξαναγκάσει τον εργαζόμενο σε παραίτηση προκειμένου να αποφύγει την καταβολή σε αυτόν της αποζημίωσης απόλυσης. Αυτό επιβεβαίωσε ο Άρειος Πάγος με απόφαση του (677/2017) που κινείται στη λογική προηγουμένων σχετικών αποφάσεων (ΑΠ. 381/2012, ΑΠ 795/2007) με το σχετικό σκεπτικό να μην ευνοεί εργαζομένους που παραμένουν απλήρωτοι επί πολλούς μήνες σε επιχειρήσεις, όντας στην πράξη σε εργασιακή ομηρεία.
·        Υποθέτω ότι το Δημόσιο μπορεί να καθυστερήσει για κάνα χρόνο την καταβολή του μισθού των μελών του Αρείου Πάγου…
·        Και να τα δώσει στην αγορά που στενάζει…
·        Yπέρ μιας ενωμένης, σταθερής, ευημερούσας κι ανοιχτής Ε.Ε. τάχθηκε Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ στη συνάντηση που είχε με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
·        Τι λες κ.Πρόεδρε ,
·        Εδώ γεμίσαμε συρματοπλέγματα…
·        Και ναρκοπέδια…
·        Και οσονούπω-δυστυχώς- κομμάτια και θρύψαλα…
·        Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει πραγματική ανάκαμψη στην οικονομία πάνω από 2,1% για το 2017. Η οποία θα επιταχυνθεί σε 2,5% το 2018. Με συνολική πρόβλεψη ανάπτυξης για το 2017-2021 πάνω από 11%, δηλαδή σχεδόν το μισό της συνολικής ύφεσης της περιόδου 2009-2014. Το οποίο σημαίνει μια μείωση της ανεργίας κοντά στο 16% μέχρι το 2021, από το 26% που είχε φτάσει στην κορύφωση της κρίσης και ενώ ήδη το 2017 η ανεργία κινείται πτωτικά από το 23% προς το 21%.
·        Το μέλλον δεν θα ρθει μονάχο του έτσι νέτο σχέτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: