ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Καταραμένη μέρα επετείου, αυτή του Κ. Μπογδάνου



Τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπογδάνο έκανε γνωστή ο ΣΚΑΪ μετά τη συνάντηση που είχε ο δημοσιογράφος με την διοίκηση, σήμερα, επέτειο του δημοψηφίσματος, καταραμένη μέρα για το έτερο ήμισυ του... Πορ(δ)οσάλτε.


«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία» αναφέρει το κανάλι στην ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο τηλεοπτικός σταθμός χαρακτήρισε ανάρμοστες και αδόκιμες τις αναφορές που έκανε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του μιλώντας για την επίθεση κατά Λουκά Παπαδήμου, φθάνοντας στο απίστευτο σημείο να πει ότι χτυπήθηκε από «πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού».

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ, δηλαδή μετά το πρόγγιγμά του από τον τηλεοπτικό σταθμό, λέτε να πάει στο χωριό του στη Νάξο; 

Σαν σήμερα τέτοια μέρα, το 20115, ημέρα δημοψηφίσματος, ο Μπογδάνος δήλωνε από τον ΣΚΑΪ ότι εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοψήφισμα, αυτός θα πάει στο χωριό του στη Νάξο.

Δεν πήγε βέβαια, αλλά ποιος μπορει να πει ότι τελικά δεν του βγήκε καταραμένη αυτή η μέρα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: