ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Κώστας Πελετίδης απεργός στην πλ. Συντάγματος


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την μεσημεριανή απεργία των συμβασιούχων εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Ζητούν μονιμοποίηση εργασίας στους Δήμους.



Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, παραβρέθηκε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, ενώ συμμετείχαν στην πορεία που κατέληξε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Χαιρετίζοντας τους συγκεντρωμένους απεργούς ο Δήμαρχος, έκφρασε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον δίκαιο αγώνα τους, γιατί βιώνουν εργασιακό καθεστώς ανασφάλειας και ομηρίας, επί, σχεδόν, 15 χρόνια.

Στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, 16 εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εξυπηρετούν σε έξι δομές πάνω από 400 άτομα που έχουν ανάγκη από βοήθεια στο σπίτι.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι εμπαίζονται προκλητικά από όλες μέχρι σήμερα τις αστικές κυβερνήσεις και τους ανακοίνωσε τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που στηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματά τους, για άμεση νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση, προκειμένου να μετατραπούν οι συμβάσεις τους, σε αορίστου χρόνου και να σταματήσει έτσι η πολύχρονη εργασιακή τους ομηρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: