ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Πολιτιστικές εκδηλώσεις δημοτ. Κοινότητας Αγ. Βασιλείου
Από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ   8.30 μ.μ.
      Περιφορά της εικόνας της Αγ. Κυριακής με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου. Διαδρομή: Αγ. Κυριακής – Καραϊσκάκη – Π.Ε.Ο – Αγ. Βασιλείου – επιστροφή.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ (Ημέρα της Αγ. Κυριακής)
      Ο Σύλλογος Γυναικών «Η Ομάδα» μετά το πέρας της λειτουργίας θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκίσματα. Επίσης θα λειτουργήσει Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες Ντεκουπάζ.
       Στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί πανηγύρι από τον Αθλητικό Σύλλογο «Κεραυνός»  Ωρα 9.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ   9.00 μ.μ.
        Ο Σύλλογος Γυναικών «Η Ομάδα» θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ  παράσταση ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ αφιερωμένη στα παιδιά στο προαύλιο της εκκλησίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ   8.30 μ.μ.
         Ο Σύλλογος Γυναικών «Η Ομάδα» διοργανώνει 1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν χορευτικά τμήματα της περιοχής της Δ.Ε. Ρίου , πλαισιωμένα από τη χορωδία του συλλόγου γυναικών.  Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ   9.00 μ.μ.
       Θεατρική παράσταση από την εθελοντική ομάδα «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΖΑΣ» με το έργο «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ»                                                                                                  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δημοσίευση σχολίου