ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Απαραίτητος ο εκκαθαρισμός των κόκκινων δανείων«Η επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων είναι απαραίτητη συνθήκη για να ανακτήσουν οι τράπεζες το ρόλο τους στην οικονομία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.


Μιλώντας σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, χρηματοπιστωτικού τομέα, με θέμα «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών Επιχειρήσεων», ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι «με τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων θα απελευθερωθούν παραγωγικές δυνάμεις από βάρη που για χρόνια εμπόδιζαν τη δυναμική της ανάπτυξής», ενώ σημείωσε ότι με τον εξωδικαστικό μηχανισμό για πρώτη φορά τα "κόκκινα" βάρη αντιμετωπίζονται συνολικά με τρόπο διαφανή, δίκαιο και βιώσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  
Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών
Δημοσίευση σχολίου