ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Η Δικαιοσύνη είχε βάλει ωτοασπίδες για να μην ακούει

 Ο Δημ. Παπαγγελόπουλος για Παπαντωνίου σχολίασε ότι «εκείνη την εποχή οι έρευνας περιορίστηκαν μόνο στους Α. Τσοχατζόπουλο και Γ. Σμπώκο κάνοντας λόγο για «ελεγχόμενη και δήθεν κάθαρση»


Η Δικαιοσύνη εκτός από μαντήλι στα μάτια πρόσθεσε κι ωτοασπίδες για να μην ακούει τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος στηλιτεύοντας την αδράνεια της Δικαιοσύνης να διερευνήσει την ανάμειξη του Γ. Παπαντωνίου σε υποθέσεις μιζών για τα εξοπλιστικά παρά την σωρεία των σχετικών δημοσιευμάτων. Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην υπουργό, ο Δ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε ότι εκείνη την εποχή οι έρευνας περιορίστηκαν μόνο στους Α. Τσοχατζόπουλο και Γ. Σμπώκο κάνοντας λόγο για «ελεγχόμενη και δήθεν κάθαρση».

«Σαν να μην υπήρχαν άλλοι υπεύθυνοι, σαν να μην υπήρχε πρωθυπουργός και ΚΥΣΕΑ» πρόσθεσε ο Δ. Παπαγγελόπουλος αποδίδοντας την στάση αυτή των δικαστικών λειτουργών είτε στην ανεπάρκειά τους, είτε στην υποταγή στις διαταγές των ανωτέρων τους, ένα φαινόμενο που περιέγραψε ως σύνηθες κατά το παρελθόν. Μάλιστα, ο Δ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε ότι τις έρευνες για την εμπλοκή του Γ. Παπαντωνίου στις μίζες για τα εξοπλιστικά τις είχε παραγγείλει ο ίδιος ως εισαγγελέας πριν 14 χρόνια, έρευνες που ακόμα συνεχίζονται.

Σωρεία δημοσιευμάτων που είχαν προκλητικά αγνοηθεί

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά σε σωρεία δημοσιευμάτων για τον Γ. Παπαντωνίου, τα οποία «είχαν προκλητικά αγνοηθεί» από την Δικαιοσύνη. Ο Δ. Παπαγγελόπουλος θύμισε ότι ο πρώην υπουργός κι η σύζυγός του έχουν καταδικαστεί τρεις φορές για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες με συνολική καταδίκη 10 ετών χωρίς κανείς να σκεφτεί ότι το αποκρυφθέν ποσό ήταν προϊόν δωροδοκίας κι όχι φοροδιαφυγής, δεδομένου ότι ο Γ. Παπαντωνίου δεν είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ακόμα την ακριβή έπαυλη που αγόρασε ο Γ. Παπαντωνίου στις Κυκλάδες, την οποία μάλιστα πούλησε πρόσφατα χωρίς φορολογική ενημερότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» που αφορά αμοιβή ύψους 6,5 εκατ. προς τον Γ. Παπαντωνίου σχολιάζοντας ότι αυτή η αμοιβή «μάλλον υποκρύπτει μίζα».

Δημοσίευση σχολίου