ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινή εορτή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών


Τραγούδια και χοροί όπως «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» (Ρ.Κουμιώτη), «Αν θυμηθείς το όνειρο μου», «Θα διώξω τα σύννεφα» (Κ. Χωματά), «Τόσα καλοκαίρια» (Δάκης), μάγεψαν και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους.

 

Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή, συνεργασία όλου του προσωπικού για την επιτυχή έκβαση της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης



  
Στο ανακαινισμένο, ειδυλλιακό προαύλιο χώρο του νέου κτηρίου (Παπαδιαμαντοπούλου 17) του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών, πραγματοποιήθηκε στις 21/6/2017 κι ώρα 19.30 η καλοκαιρινή γιορτή των προπρονηπίων και μεταβρεφικών τμημάτων.

Το παραμύθι η «Χιονάτη κι οι 7 νάνοι», ζωντάνεψε μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες των μικρών μας ηθοποιών κι μάγεψε μικρούς κι μεγάλους.

Τη σκυτάλη πήραν τα μεταβρεφικά τμήματα παρασύροντας το πλήθος σε ένα  «Ταξίδι στο όνειρο», με τη ζωντάνια τους και με υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα χόρεψαν κι ανέσυραν μνήμες από μια γοητευτική εποχή του Ελληνικού τραγουδιού.

Τραγούδια και χοροί όπως «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» (Ρ.Κουμιώτη), «Αν θυμηθείς το όνειρο μου», «Θα διώξω τα σύννεφα» (Κ. Χωματά), «Τόσα καλοκαίρια» (Δάκης), μάγεψαν και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά  ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών.

Την επιμέλεια και την οργάνωση της γιορτής είχαν η Διευθύντρια κυρία Μαγδαληνή Βράχα Ζέρβα και οι παιδαγωγοί, Ουρανία Κωνσταντινοπούλου, Γιάννα Μάρκου, Αναστασία Πάντου, Χαρά Σκιαδά, Άννα Ψυχογιού, Μαρία Μιχαλέλη, Αφροδίτη Σταματοπούλου, Αντωνία Μουρελάτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών Κώστας Πελετίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος η αντιπρόεδρος Ελένη Γκανά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Βίβιαν Σαμούρη Βαγενά και Ανδρέας Φίλιας, τα μέλη Δ.Σ του Βρεφοκομείου Ελένη Λέκκα,, Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου, καθώς και  πλήθος γονέων, φίλων και εργαζομένων στο Βρεφοκομείο.

Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή, συνεργασία όλου του προσωπικού για την επιτυχή έκβαση της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης.

            Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους προσέφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: