ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο εσμός της καταλήστευσης επί σκηνής. Θαυμάστε τους!




Ε, ρε τι ψάρια βγάζει η καλάδα της Εξεταστικής για το πολύπαθο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν!  Προ ημερών ο τ. πρόεδρος του νοσοκομείου  Ανδρ. Μαρτίνης είχε μιλήσει για τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, που αφού περιεθάλπη στο νοσοκομείο, τον επισκέφθηκε τελευταία ημέρα που έφευγε αποθεραπευμένος και τον ευχαρίστησε. 


- Σε ευχαριστώ Ανδρέα μου για την νοσηλεία, του είπε και έφυγε περιχαρής. Πλην όμως ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό που κατά τον Ανδρ. Μαρτίνη ήταν 47.000 ευρώ!

Και αναρωτιόταν  κανείς, πως και δεν μιλάει η κα Φώφη. Αυτή γίνεται φωτιά αναμμένη, σαν πρόκειται να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, που βλάπτεται  από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Και να που αποκαλύπτεται, το όνομά της να φαντάζει ανάμεσα σε αυτούς που νοσηλεύτηκαν στο Ντυνάν και... ξέχασαν να πληρώσουν τον λογαριασμό! 

Και το είχε πει ο Ανδρ. Μαρτίνης. Όλοι οι πολιτικοί πέρασαν από το Ντυνάν και μου ζήτησαν χάρη, εκτός από τους Κώστα Καραμανλή και Αλέξη Τσίπρα! Κι αυτές οι χάρες ήσαν λίγο... αλμυρούτσικες. Έφτασαν τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια!

Και η κα Φώφη και ο πρώην Υπουργός Υγείας  Ανδρ. Λοβέρδος, που αυτές τις ημέρες, που τον περνούν από ψιλό κόσκινο στην Εξεταστική, απαντά σαν γάτα βρεγμένη!

Παρέλαβε την έκθεση Λιαρόπουλου για την κακοδιαχείριση, με τα δωρεάν νοσήλια και τις αργομισθίες -και πάλι ο άνδρας της Φώφης εκεί ως νομικός σύμβουλος- στο Ντυνάν, την διάβασε, αλλά δεν την έστειλε στον Εισαγγελέα!

Αυτός ο κατάλογος με τα ονόματα των... θεματοφυλάκων των ιερών και των οσίων του νοσοκομείου είναι ατελείωτος! Πλην, τον παρέλαβε ο Αχαιός βουλευτής, επικεφαλής του μικρού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και αφού τον... ξεψάχνισε, έκανε αποδελτίωση, των πιο ηχηρών ονομάτων και δείτε τι... λαβράκια βγήκαν στην επιφάνεια!

Στους... μπαχτατζήδες (κατά Σαμαρά) συμπεριλαμβάνεται: 

* Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη (σ.σ.: να τον ερωτήσει κανείς, ρε μεγάλε κι εδώ τα έμπηξες; καλά στην τράπεζα που πήρες το δάνειο για την εφημερίδα σου στα Χανιά και επί 12 χρόνια δεν πλήρωσες ούτε μία δόση, μα και εδώ, στο νοσοκομείο, που είναι σαν να κλέβεις εκκλησία;).

* Η κα Ντορούλα   Μπακογιάννη. Άλλη θεματοφύλακας και αυτή!

*  Όλη η οικογένεια Σημίτη (σ.σ.: το κακό συνήθειο δεν ήταν μόνον δικό του) κι ας έχει ένα κάρο περιουσία με αρκετά ακίνητα! 

Μέχρι και πάσα στην πεθερά του έκανε:

- Πεθερούλα μου, που σε αγαπάω, θέλεις να σε στείλω στο Ντυνάν για νοσηλεία; Έχουμε και τον φίλο μας τον Αντρέα, πρόεδρο εκεί. Δεν θα πληρώσεις ούτε δραχμή εκεί. Ο μαλάκας  Έλληνας, ο φορολογούμενος θα τα πληρώσει...
- Τι λες Κώστα μου. Τέτοια προσφορά ποιος μπορεί να την αρνηθεί;

Και κάπως έτσι, φορτώθηκαν τα κορόιδα και το Σημιταίικο οικογενειακώς. Τι διάολο, πρωθυπουργός , που έβαλε τη χώρα στο ευρώ, ήταν αυτός. Να μην βολέψει και τους συγγενείς του;

* Δημήτρης Σταμάτης,
* Ιωάννης Κεφαλογιάννης,
* Πέτρος Μολυβιάτης.

Οι παραπάνω είναι οι πολιτικοί, που διακηρύσσουν πως άμα αναλάβει το κόμμα τους την κυβέρνηση της χώρας, θα μας σώσουν από τον σημερινό ολετήρα Τσίπρα, που κάθε μέρα στέλνει στα δικαστήρια όλη τη βρόμα και δυσωδία , που μαζεύτηκε από τα χρόνια της Μεταπολίτευσης μέχρι το 2015.

Υπάρχουν και οι επόμενοι. Οι της... προλεταριακής εργατικής αναφοράς!  Οι διατελέσαντες στην διαφύλαξη των ιερών και οσίων της Εργατικής Τάξης, που με αυτούς μόνον, πάει στον... Παράδεισο!

Είναι οι:

* Μιλτιάδης Παπαϊωάννου,
* Δημήτρης Ρέπας,
* Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Α, να μην ξεχάσουμε και τους εντιμότατους κυρίους, κυρίους της πληροφόρησης του κοινού, με σανό επεξεργασμένο, κατάλληλο για τηλεθεατές και αναγνώστες!

Πρόκειται για τους:
* Γιάννη Πρετεντέρη,
* Αριστείδη Αλαφούζο και
* Μαρία Σπυράκη.

Ο πρώτος είναι γνωστό και μη εξαιρετέο παπαγαλάκι του συστήματος Σαμαρά-Βενιζέλου και άκριτος υποστηρικτής κάθε αντικοινωνικού μέτρου, χυδαιολόγος των όποιων κοινωνικών διαμαρτυριών, γκόλντεν μπόις του Mega, που βούλιαξε από κάτι τέτοια!

Ο δεύτερος, μακαρίτης από τον Μάιο του 2017, σε ηλικία 93 ετων, εφοπλιστής διακριτός, που αγόρασε την εφημερίδα Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, ΜΜΕ που τα χρησιμοποίησε για προσωπική εξυπηρέτηση.

Η τρίτη, γνωστή από την καταπάτηση κάθε έννοιας  δεοντολογίας, κατά την μετάδοση ψευδών ως δημοσιογράφος του MEGA. H ίδια ομολόγησε, σε εφημερίδα της Κρήτης, ότι απέκρυψε ειδήσεις όταν η χώρα περνούσε τα δύσκολα, για να μην διαταραχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά. Και όντως, αυτή η υπηρεσία αντηλλάγη με την τοποθέτησή της σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον Αντ. Σαμαρά.

Αυτό είναι το περίγραμμα των εμπλεκομένων στην κατασπατάληση δημοσίων πόρων, την εποχή, που ο υπ. Υγείας του Αντ. Σαμαρά, ο πολύς κύριος Άδωνις, έβαζε εισιτήριο για την είσοδο ασθενών στα νοσοκομεία. Αυτοί είναι που διακηρύττουν πως θέλουν την διάσωση της χώρας από την άμυαλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! 

Ο εσμός της καταλήστευσης επί σκηνής! Θαυμάστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: