ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Βαλτός είναι να μην δει κυβέρνηση ο Κυριακούλης!



Βαλτός με χέρια και με πόδια είναι ο Κυριακούλης να μην δει κυβέρνηση, παρά τα όσα λέει. Χθες από την Λακωνία, που χαρακτηρίζεται για την επιλογή δεξιών υποψηφιοτήτων, μίλησε απελευθερωμένος από δεσμά αντιπολιτευτικά και είπε ξεκάθαρα  πως σαν έρθει στην κυβέρνηση με την βοήθεια του λαού, αυτός θα τον ανταμείψει. 


Πως; Απλό είναι το ζήτημα. Επειδή ο λαός δεν μπορεί να νοιώθει ότι δουλεύει σκληρά για να συντηρήσει άχρηστες κυβερνητικές δομές -έτσι είπε- (Βοήθεια στο Σπίτι, παροχή κάρτας σίτισης, δομή υγείας, εκπαίδευσης, ολοήμερο σχολείο κλπ), αυτός θα τις διαλύσει και θα απολύσει το προσωπικό, και θα τις αναλάβουν ιδιώτες. 

Α, θα αλλάξει και την καταστροφική πολιτική της υπερφορολόγησης. Κι αυτά τα λέει ξεχνώντας ότι οι αγρότες από αυτό το μήνα ξεκινούν να παίρνουν σύνταξη, όπως και οι εργαζόμενοι. Ότι από του χρόνου τα φάρμακα θα είναι δωρεάν για όσους παίρνουν την κατωτέρα σύνταξη και με 50% έκπτωση, όσοι παίρνουν πάνω από την κατωτέρα.  Και άλλα πολλά.

Φυσικά δεν είπε εάν προτίθεται να ξεπληρώσει ο ίδιος τα προσωπικά του χρέη, που είναι απλήρωτα από 12ετίας και φθάνουν τα 700 χιλιάρικα ευρώ και πότε θα επιστρέψει τα 200 εκατομμύρια που χρωστάει το κόμμα του στις τράπεζες...

Δεν ξέρω τι άλλο, αλλά γαλαντόμος είναι ο Κυριακούλης, όταν πρόκειται να πληρώσουν άλλοι.
Και στην παρούσα περίπτωση, τα χρέη του τα φορτώνεται ο Έλληνας φορολογούμενος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: