ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι

Πρόβλημα δεν αποτελεί ποτέ η αποκάλυψη της αλήθειας. Αντίθετα μεγάλα προβλήματα δημιουργούν η συγκάλυψη της αλήθειας και τα κάθε είδους κουκουλώματα».

Ξεμπρόστιασε τη Δεξιά συντηρίκλα της Ένωσης Εισαγγελέων, ο αν. Υπ. Δικαιοσύνης και συνταξιούχος δικαστικός, Δημ. Παπαγγελόπουλος


«Αυτά που είπα στη Βουλή και προκάλεσαν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων είναι απλώς μετριοπαθής επανάληψη όσων συζητά δημόσια ο ελληνικός λαός και όσα συζητούν κατ' ιδίαν όταν βρίσκονται μόνοι τους και μεταξύ τους οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς».

Αυτά αποκάλυψε ο αν. Υπ. Δικαιοσύνης και συνταξιούχος Δικαστικός Δημ. Παπαγγελόπουλος, ξεμπροστιάζοντας όλη τη συντηρίκλα της καραδεξιάς, που με τις ευλογίες των διεφθαρμένων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φώλιασαν στα ύπατα αξιώματα και εκτός από τυφλή κατέστησαν τη Δικαιοσύνη και κουφή! Κι έτσι για τα όσα γίνονται στο χώρο της Δικαιοσύνης, «ο κόσμος το'χει τούμπανο, αλλά αυτοί κρυφό καμάρι».

«Αναρωτιέμαι αυτοί που υπέγραψαν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων προβληματίζονται γιατί άραγε η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το θεσμό της Δικαιοσύνης έχει κατρακυλήσει στις τελευταίες θέσεις στους αντίστοιχους δείκτες καταγραφής τα τελευταία 15 χρόνια; 

Γνωρίζουν ότι η δικαιοσύνη έχει κατρακυλήσει στην 9η θέση από πλευράς αξιοπιστίας και 20 μονάδες προς τα κάτω ως προς τα ποσοστά των Ελλήνων που την εμπιστεύονται; Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τη Δημοκρατία; Ποια είναι η επιστημονική άποψη αυτών που υπογράφουν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων;», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας σε διημερίδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και προσέθεσε:

«Αυτά που είπα στη Βουλή και προκάλεσαν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων είναι απλώς μετριοπαθής επανάληψη όσων συζητά δημόσια ο ελληνικός λαός και όσα συζητούν κατ' ιδίαν όταν βρίσκονται μόνοι τους και μεταξύ τους οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς. Πρόβλημα δεν αποτελεί ποτέ η αποκάλυψη της αλήθειας. Αντίθετα μεγάλα προβλήματα δημιουργούν η συγκάλυψη της αλήθειας και τα κάθε είδους κουκουλώματα».


Δημοσίευση σχολίου