ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Δημοκρατικό μας δικαίωμα η κριτική στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης


«Δεν υπάρχει από την πλευρά μας καμία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, υπάρχει όμως κριτική των αποφάσεών της. Κι αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε το δικαίωμα κριτικής, ξηλώνουμε σιγά σιγά το πουλόβερ της Δημοκρατίας» 

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης

«Υπάρχει μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με ζητήματα ελάσσονος σημασίας, προκειμένου να αποσιωπηθεί το γεγονός πως η μεγάλη μάχη της κυβέρνησης έχει πλέον σαφώς οριοθετήσει ένα νέο διάδρομο που οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια».

«Κι αυτό αποδεικνύει πως βρισκόμαστε σε τροχιά ανάπτυξης», τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των 13 αναπτυξιακών συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν, όπως είπε, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Τόνισε δε πως «θα αποτελέσουν ευκαιρία για διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες και τους παραγωγικούς φορείς, ώστε να οικοδομηθεί ένα καινούργιο παραγωγικό, αναπτυξιακό μοντέλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: