ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Για το πέρασμα της σιδηροδρομικής γραμμής της ΠάτραςΜετά τις εποικοδομητικές προτάσεις του υπουργού Χρ. Σπίρτζη (βλέπε φωτογραφία) για τη διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής, έρχεται στην Πάτρα αύριο για διαβούλευση με τους φορείς, ο Γεν. Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών του Υπουργείου Θάνος Βούρδας.Διαβούλευση παρόντος του Γ.Γ. Υποδομών αύριο Πέμπτη με τους φορείς της Αχαΐας


Σε συνέχεια των προτάσεων που κατέθεσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης για τους εναλλακτικούς τρόπους διέλευσης της Σιδηροδρομικής Γραμμής από την περιοχή της Πάτρας, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση με τους φορείς της Αχαΐας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα.
Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας. Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών θα συνοδεύεται από τις Διοικήσεις και Τεχνικά στελέχη του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.
Τέλος, στoπλαίσιο της παρουσίας του κλιμακίου υπό τον Γενικό Γραμματέα, έχουν επίσης προγραμματιστεί οι εξής επισκέψεις:

Πέμπτη 13/7/17
10:30 - Επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στο Ξυλόκαστρο και ενημέρωση για την   πορεία του έργου κατασκευής της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Κιάτο - Ροδοδάφνη.
12:30 - Επίσκεψη στο Δερβένι στο σημείο όπου ολοκληρώνονται οι παράλληλες εργασίες της ΕΡΓΟΣΕ και της Ολυμπίας Οδού.
18:00   -   Διαβούλευση με τους φορείς της Πάτρας στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Παρασκευή 14/7/17
9:30 - Συνάντηση στο Δημαρχείο της Πάτρας με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και τη Συντονιστική Επιτροπή των Συλλογών Καστελόκαμου –παραλίας Προαστίου- Μποζαΐτικων και ευρύτερης περιοχής
12:00 - Επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην σήραγγα της Παναγοπούλας
Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν επιτόπιες επισκέψεις στις περιοχές διέλευσης της Σιδηροδρομικής Γραμμής, στοπλαίσιο της νέας εργολαβίας που θα ξεκινήσει η ΕΡΓΟΣΕ.
Δημοσίευση σχολίου