ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο Δήμος Πατρέων στήριξε το αίτημα για βοσκή του τρένου!


Παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Παύλος Στάμος.



Στα βουνά και στα... λαγκάδια! Όπως τις αρχές του '60 έκανε αντίστοιχα για τα ιππήλατα οχήματα, προκειμένου να μην... σβουνίζουν τα τετράποδά τους στους δρόμους της Πάτρας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο η προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Δήμου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών, Θάνου Βούρδα, και εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής των εκπολιτιστικών συλλόγων των περιοχών Καστελλόκαμπου – Αγίου Διονυσίου για το θέμα της διέλευσης του σιδηροδρόμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Παύλος Στάμος. Ο Δήμος Πατρέων, με τις παγιωμένες θέσεις του, για υπογειοποίηση της γραμμής ειδάλλως περιφερειακή διέλευση, έδωσε την εντύπωση πως απεχθάνεται το τρένο εντός κατοικημένων χώρων, όπως τις αρχές του '60 έκανε αντίστοιχα για τα ιππήλατα οχήματα, προκειμένου να μην... σβουνίζουν τα τετράποδά τους στους δρόμους της Πάτρας, που τότε άρχιζαν να ασφαλτοστρώνονται οι περισσότεροι! Έτσι,  στήριξε το αίτημα για...  βοσκή και... σβούνισμα του τρένου, στα βουνά και στα... λαγκάδια!


Μετά την ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του για τα όσα προβλέπει η μελέτη του έργου, οι εκπρόσωποι όλων των συλλόγων εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με τη σχεδιαζόμενη διέλευση που όπως τόνισαν, διχοτομεί την περιοχή και υποβαθμίζει την ζωή τους, ενώ ανέφεραν ότι με την έναρξη των εργασιών καταργείται ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Στην παρέμβασή του ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στη θέση που ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποστήριξε στη μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής του Καστελλόκαμπου.

Η επιφανειακή διέλευση που διαλύει κυριολεκτικά την πόλη δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τον πατραϊκό λαό και τους φορείς της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό των κατοίκων και στηρίζει με συνέπεια τα δίκαια αιτήματά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: