ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Στα βήματα του Πελετίδη κι η Σταυρούλα του ΕΚΠ

Βάλε το... κίτρινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις σαν... συνδικαλιστική πυρκαγιά!

Όπως και ο Δήμαρχος Πατρέων του ΚΚΕ, έτσι και η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου στηρίζοντας την Απεργιακή Συγκέντρωση των Εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Σύνταγμα, παρευρέθηκε δίπλα τους, σήμερα 06/07/2017 ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας των Σωματείων και των Συλλόγων Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», διεκδικώντας το πάγιο αίτημά τους να δοθεί τέλος στην ομηρία των συμβασιούχων που πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Ακολούθησε πορεία μέχρι το Υπουργείο Εσωτερικών. Και έπεται απολογισμός συνδικαλιστικών κερδών, ενόψει των εκλογών στο ΕΚ Πάτρας, καθώς τα δηκτικά σχόλια δεν έλειψαν.


Σχόλιο της συνδικαλίστριας Ντίνας Πεταλά, στο προσωπικό της fb:


 Απο τη μια η Προεδρος του Εργατικου Κεντρου Πατρας!!!!.Απο την αλλη ο Δημαρχος Πατρεων Κ.Πελετιδης!!! Αχ βρε ταλαιπωροι εργαζομενοι! Τι κανουν καποιοι για τα κουκια !!!! Θυμαμαι πολυ καλα οτι οι συγκεκριμενοι εργαζομενοι αγωνιζονται εδω και καποια χρονια.Τοτε ηταν τελειως μονοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: