ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

"Πετάει" το αεροδρόμιο Αράξου με 6.000 επιπλέον αφίξεις

Γερμανοί και Ρώσοι οι κύριοι "αιμοδότες", ενώ το αγαπούν και οι celebrities- Αύξηση και στις αεροδιακομιδές

Με έξι χιλιάδες περισσότερες αφίξεις  σε σχέση με πέρυσι, το αεροδρόμιο του Αράξου "πετάει" προς την ανάπτυξη ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται περαιτέρω αύξηση η οποία θα κλιμακωθεί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. 

 
Όπως λέει στο tempo24 ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας, μέχρι στιγμής το αεροδρόμιο έχει καταγράψει 29.000 αφίξεις έναντι 23.000 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με τους Γερμανούς και τους Ρώσους να κρατάνε τα ηνία και να ακολουθούν επισκέπτες από  Εσθονία, την Αρμενία, την Σλοβακία, την Γαλλία, την Λευκορωσία, την Πολωνία, τη Ρουμανία την Αυστρία και βεβαίως το Ισραήλ που τα τελευταία χρόνια κάνει δυναμική εμφάνιση και στον συνεδριακό τουρισμό.

Οι πόλεις που δίνουν το μεγαλύτερο μερίδιο προσοχής στο αεροδρόμιο του Αράκου είναι το Ντίσελντορφ, το Ανόβερο, η Φρανκφούρτη και το Μόναχο.

Αντίστοιχα αποκτούν πληρότητα από 80% έως 100% τα ξενοδοχεία της δυτικής Αχαϊας, όπως το Grecotel και το Kalogriα beach το οποίο ανέλαβε ξανά ο ιδιοκτήτης του και καταγράφει θεαματική αύξηση στην επισκεψιμότητά του και βεβαίως οι μεγάλες πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ηλείας.

"Το μεγάλο πρόβλημα στην Αχαϊα είναι η έλλειψη μεγάλων μονάδων που θα κρατήσουν τους τουρίστες, ιδίως μάλιστα τους Ρώσους που αφήνουν χρήματα στην περιοχή, καθώς δεν συνηθίζουν να μένουν μέσα στα ξενοδοχεία με το βραχιολάκι" λέει ο κ. Γκουβίτσας.
Οι πρώτες αφίξεις αεροσκαφών ξεκίνησαν φέτος από τις 22 Απριλίου, νωρίτερα από τις άλλες χρονιές και η εκτίμηση είναι ότι φέτος είναι δυνατόν ο αριθμός των αξίξεων και των αναχωρήσεων να ξεπεράσει τις 170.000.

Αύξηση παρουσιάζουν και οι αεροδιακομιδές, με τελευταία την χθεσινή  μεταφορά ενός έκτακτου περιστατικού από την Κεφαλονιά, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου και πιθανόν να μεταφερθεί σήμερα στην Ιταλία.

Όσο για τους celebrities; Αυτοί είθισται να έρχονται ιγκόγκνιτο. Από τους πλέον συνήθεις, είναι ο Βασιλιάς του Μαρόκου και η  σύζυγός του Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα.



Η σύζυγός του Βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄ παραδοσιακά κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της και ανάμεσα στους προορισμούς που απολαμβάνει είναι  η περιοχή της Κυλλήνης, ως  πρώτη της επιλογή. 

Στις αρχές Ιουλίου,  μαζί με τα δύο παιδιά της ταξίδεψαν από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασαν με το βασιλικό τζετ.

Γ. Κοντογεωργοπούλου-http://tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: